HRVATICA ZAVELA 30 GODINA STARIJEG PENZIONERA, REKLA MU DA JE DOKTORKA, PA... Zbog njenog PLANA ćete ZANEMETI
Žena, Foto: Profimedia

AU!

HRVATICA ZAVELA 30 GODINA STARIJEG PENZIONERA, REKLA MU DA JE DOKTORKA, PA... Zbog njenog PLANA ćete ZANEMETI

Sve je počelo kad je napravila profil na Fejsbuku

Objavljeno:

Žena (42) uhapšena je zbog sumnje da je pod lažnim imenom zavela penzionera (74), obećavši mu ljubavnu vezu putem Fejsbuka. Njena prevara je bila neverovatna - zanosna Hrvatica se predstavila kao doktorka, i tu je sve krenulo...

Pod lažnim imenom otvorila je profil na Fejsbuku te mu se javila i obmanula ga da je doktorka u zdravstvenoj ustanovi koja mu može pomoći u poboljšanju zdravstvenog stanja. Potom mu je obećala ii ljubavnu vezu te se sastajala s njim na raznim lokacijama na području Zaprešića.

U avgustu prošle godine penzioner joj je kupio mobilni za 1740 evra, a par dana kasnije planirala je uzeti automobil, pa je došla u njegovu kuću u Zaprešić.

“Nakon što mu je je dala tabletu zasad nepoznatog sastava, iskoristila je njegovo stanje ošamućenosti i zatražila da se sastanu s njemu nepoznatim muškarcem.

Prema njenim uputstvima, oštećeni se u njenoj pratnji na parkiralištu šoping centra sastao s nepoznatim muškarcem gde je potpisao ugovor o kupoprodaji automobila, pri čemu za svoj automobil nije dobio nikakvu novčanu naknadu.

Krajem avgusta pak otuđila je njegovu bankovnu karticu, a potom njome u raznim radnjama kupovala odeću, tehničke uređaje i drugo. Kako bi sve prikrila, nekoliko dana kasnije predala mu je bankovnu karticu lažno navodeći da ju je pronašla u svom automobilu”, rekli su u subotu u policiji.

Materijalna šteta iznosi oko 11.000 evra. Nakon što je policija pokrenula istragu, žena je pobegla iz Hrvatske, ali ovih se dana vratila pa je odmah uhapšena.

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.