TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Srbin bežao od policije, pobegao u šumu, pa PRONAĐEN MRTAV
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

strašno!

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Srbin bežao od policije, pobegao u šumu, pa PRONAĐEN MRTAV

Hrvatska policija pronašla mrtvog Srbina u šumi

Objavljeno:

Zagrebačka policija saopštila je da je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bratini, kod Jastrebarskog, poginuo 26-godišnji državljanin Srbije koji je bežao od policije, skrivajući u automobilu 17 stranih državljana, javlja Index.hr.

Policija je saopštila da je juče oko 21.30 u Velikoj Jamničkoj patrola uočila automobil stranih oznaka, za koji je naknadno utvrđeno da mu je istekla saobraćajna dozvola, a posumnjali su da se u njemu prevoze migranti.

Kada je vozač skrenuo na put u Bratini, policajci su nastavili za njim, ali on ih je uočio pa je nakon krivine skrenuo na makadamski, a potom i šumski put, na kojem se nalazilo mokro blato, zbog čega je naleteo na stablo.

Nakon naletanja na stablo vozač je izašao iz vozila i dao se u beg kroz šumu, dok su policajci u vozilu zatekli 17 stranaca, pa su odmah organizovali dolazak hitne pomoći.

Pronašli ga mrtvog

U policiji kažu da su stranci pregledani, te je njih 12 prevezeno u zagrebačke bolnice. Tamo je utvrđeno da su tri maloletne osobe lakše povređene, kao i sedam punoletnih, dok je jedna osoba teško povređena te je zadržana na lečenju. Za još jednu osobu nije poznata kvalifikacija povreda.

Policajci su pretragom terena, nedaleko od lica mesta, pronašli muškarca za kog se pretpostavlja da je upravljao vozilom i koji je, nakon što je naleteo na stablo i napustio vozilo, nedaleko od lica mesta preminuo, što su utvrdili radnici hitne medicinske pomoći.

Utvrđeno je da se radi o 26-godišnjem državljaninu Srbije, saopštila je policija, dodajući da su strani državljani dovedeni u službene prostorije, gde su izrazili nameru za podnošenjem zahteva za međunarodnu zaštitu.

Bonus video:

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.