KINESKINJA SE UDALA ZA HRVATA, PA ZBOG JEDNOG GRDNO ZAŽALILA: Postala je OČAJNA, "zašto sam morala da se"... VIDEO
Rebeka sa mužem, Foto: PrintScreen/ TikTok/ rebeccazhangggg

mešani parovi

KINESKINJA SE UDALA ZA HRVATA, PA ZBOG JEDNOG GRDNO ZAŽALILA: Postala je OČAJNA, "zašto sam morala da se"... VIDEO

Kineskinja koja živi na Istri objasnila je kako je u stvari živeti u Hrvatskoj

Objavljeno:

Kineskinja Rebeka Zang živi u Istri sa svojim suprugom, a na društvenoj mreži TikTok objavljuje kako izgleda njen život u Hrvatskoj te koliko joj je teško da nauči hrvatski jezik.

'Uopšte ne razumem hrvatski'

"Jako sam tužna jer sam provela celi dan učeći hrvatski, napravila sam zadatke, i sad kad sam proverila, sve je pogrešno. Uopšte ne razumem, ni uz rezultate, kako je sve pogrešno. Imam osećaj da nikad neću razumeti ovaj jezik i to me baš pogađa", rekla je u videu.

Svojim pratiteljima je objasnila zašto joj je važno da nauči hrvatski jezik: "Ne znam kako ću razgovarati s porodicom? Baš se zbog toga loše osećam, i stalno želim da odustanem. Poslednja četiri sata sam rešavala zadatke i pola toga mi je pogrešno. Počela sam da se pitam zašto sam se udala za Hrvata, zašto nije mogao biti Kinez, Japanac ili bar Amerikanac."

@rebeccazhangggg Some days like today, it just hit me a lot.💔 I really studied a lot but in the end, nothing goes well. If you ask me if i want to give up, yes, a lot of moments, but I also knew I would never be able to communicate with my husband family if I stopped. So I guess, after complaints, I still need to learn this language. 🥺 Any tips for learning Croatian? #relatable #croatianlanguage #slaviclanguages #hrvatska🇭🇷 #balkantiktok #croatiancheck #newlanguagestruggles #newlanguagechallenge #thingsisufferfrom #strugglesarereal #fypシ゚viral #fypシ ♬ je te laisserai de mots - ☆☆

Kako žive u Hrvatskoj, poznavanje hrvatskog jezika je nužno. "Ako odustanem, znam da nikad neću moći da se sporazumem s njegovom porodicom, tako da znam da ne smem da odustanem. Imate li kakav savet za učenje hrvatskog?", pitala je svoje pratioce, a jedna osoba joj je odgovorila: "I nama Hrvatima je nekad teško s hrvatskim, ne daj da te obeshrabri!"

Bonus video:

01:35

ČUDO OD DETETA! Mlada Kineskinja sa samo 13 godina debitovala na međunarodnom takmičenju u VRATOLOMNOJ SPORTSKOJ DISCIPLINI

(Espreso/ Net.hr/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.