HRVAT OTKRIO ŠTA MU JE ŽENA URADILA NAKON RAZVODA! "Pretila je da će..." - Nije mogao da VERUJE na ŠTA JE SPREMNA
Muškarac / ilustracija, Foto: Profimedia

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO

HRVAT OTKRIO ŠTA MU JE ŽENA URADILA NAKON RAZVODA! "Pretila je da će..." - Nije mogao da VERUJE na ŠTA JE SPREMNA

Šok zvan "nekretninskom prevarom" bračnog partnera doživela je žena sa početka teksta, Hrvatica koja je želela da ostane anonimna

Objavljeno:

Problemi imovinske prirode su nešto od čega slabo koja porodica može pobeći. Upravo zato su se u sličnim, a opet različitim problemima našli i jedan čovek nakon razvoda, i jedna žena u naizgled normalnom braku.

Gospodin Karlo iz Hrvatske je usled razvoda izgubio ne samo porodicu, već i zajedničku imovinu. Pa tako, znajući da muka nikada ne dolazi sama, sada tvrdi da pored toga što plaća kredit za kuću u kojoj već nekoliko godina ne živi, on mora da se miri i sa činjenicom da je u toj istoj kući njegova žena dovela drugog.

"Pretila je da će kuću zapaliti"

"U brakorazvodnoj parnici odlučeno je da ćemo imovinu podeliti na pola. Međutim, moja bivša supruga uporno je odbijala da proda kuće. Išla je toliko daleko da mi je čak zapretila da će je radije zapaliti nego prodati. Na sudu nisam poricao da ona ima pravo na polovinu, iako sam ja gotovo u celosti finansirao izgradnju", piše on.

Potom je objasnio da je morao da pristane i na ucenu.

"U kući ne živim već gotovo četiri godine, a ona svejedno nikad nije prestala da mi preti i da me omalovažava. Što je najgore, u međuvremenu je u kuću dovela novog partnera s kojim tu sada živi. I šlag na kraju, ja za tu nekretninu još plaćam kredit!", poverio je iskreno svoju tužnu sudbinu Karlo, piše portal "Moje vrijeme"

Zgrada
Zgradafoto: Profimedia

"Muž je krišom prepisao deci kuću"

Šok zvan "nekretninskom prevarom" bračnog partnera doživela je žena sa početka teksta, Hrvatica koja je želela da ostane anonimna. Iako je njen suprug njihovu zajedničku kuću prepisao njihovoj deci, ona nije mogla da veruje da joj to nije rekao. Ni spomenuo!

"Dragi moji, šta reći, moj muž je bez mog znanja našoj deci prepisao kuću. Što je najstrašnije, ja za to uopšte nisam znala. Saznala sam sasvim slučajno, kad sam jednom prilikom nazvala svog advokata da se upišem kao vlasnica pola kuće. On mi je tada rekao da je muž sebe upisao kao doživotnog vlasnika te da kuću nakon svoje smrti ostavlja deci.

Uradio je sve to kao da ja uopšte ne postojim, dakle mene nije nigde naveo. Ja se pitam kako je to uopšte moguće, sastaviti takav dokument da bude validan, a ja sam kao bračni partner još živa. Ma da li je to zaista moguće?", svakodnevno se s gorčinom u srcu pita ova žena.

Bonus video:

02:22

IZDAO IM STAN, PA TRAŽIO DA SE ISELE JER HOĆE TU DA ŽIVI! Mučna scena otvorila pitanje: Kako se zaštititi od BAHATIH STANODAVACA?

(Espreso/Moje Vrijeme/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.