BANOŽIĆ IMAO ALKOHOL U KRVI, VEČE PRE BIO NA DRUŽENJU DO KASNO U NOĆ? Isplivali novi detalji nesreće
Mario Banožić, Foto: Printscreen/Youtube/Grim Reaper/Direktno.hr

poginuo otac dvoje dece

BANOŽIĆ IMAO ALKOHOL U KRVI, VEČE PRE BIO NA DRUŽENJU DO KASNO U NOĆ? Isplivali novi detalji nesreće

Prema informacijama Telegrama, sad već bivši ministar veče pre nesreće bio je na druženju koje je potrajalo do kasno u noć

Objavljeno:

Rezultati nakon vađenja krvi u Opštoj županijskoj bolnici u Vinkovcima pokazali su da je sada bivši ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić imao 0,21 promil alkohola u krvi prilikom nesreće u kojoj je život izgubila jedna osoba, javlja Telegram.

Banožiću je bolnici uzeta krv kako bi se u slučaju potrebe operacije znalo ima li u krvi alkohola ili opijata, da bi se pravilno postupilo u slučaju anestezije, ali i da bi se znala njegova krvna grupa ako bude potrebna transfuzija. Krv mu je uzeta oko pola sata nakon nesreće.

Prema informacijama Telegrama, sad već bivši ministar veče pre nesreće bio je na druženju koje je potrajalo do kasno u noć. Samo par sati nakon toga, rano ujutro u subotu, krenuo je u lov. Na tom putu skrivio je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje dece.

Nisu bili vezani

Telegram piše i da Banožić i smrtno stradali vozač kombija u trenutku nesreće nisu bili vezani pojasom. Isti izvor Telegrama tvrdi da je brzina kamiona koji je bivši ministar obilazio bila 78 km/h, što znači da je brzina preticanja bila veća.

Nesreća se dogodila u 6:15 na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje. Do nesreće je došlo kada je Banožić svojim terencem Nissan Terranom preticao kamion, pa se sudario s kombijem. U to vreme bila je gusta magla.

Tokom uviđaja, kojim je rukovodila zamenica županijskog državnog tužioca u Vukovaru, utvrđeno je kako se nije uverio da to može učiniti na siguran način.

Policija je objavila da će bivšeg ministra Banožića prijaviti za krivično delo izazivanja saobraćajne nesreće u saobraćaju. Policija je, kako su objavili, utvrdila da je Banožić kršenjem saobraćajnih propisa izazvao nesreću u kojoj je poginuo 40-godišnji Goran Šarić iz Privlake.

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.