NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Stanko uzeo gutljaj KISELE VODE, a onda... čovek PREŽIVEO PAKAO
Čaša vode, Foto: Bernhard Wolfgang Schneider / Panthermedia / Profimedia

SPRŽEN MU JE JEDNJAK

NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Stanko uzeo gutljaj KISELE VODE, a onda... čovek PREŽIVEO PAKAO

Stanko je popio gutljaj kisele vode, nakon čega mu je jednjak spržen

Objavljeno:

Nakon priče o devetogodišnjem dečaku koji je u jednom ugostiteljskom objektu u Krapini nedavno umesto soka od jabuke iz flašice popio tečnost sa opasnim hemijskim sastavom, oglasio se Stanko Laković iz Pule, koji je u jednom riječkom restoranu na ručku sa suprugom u maju ove godine, iz flašice popio gutljaj kisele vode koji mu je spržio jednjak.

Slučaj je na Opštinskom državnom tužilaštvu u Rijeci, ali se spisi ovog predmeta do konačne odluke vode kao tajna. Kako piše hrvatski RTL, Stanko je nakon nemilog događaja sedam dana proveo u bolnici, a zbog spaljenog jednjaka smršao je dvadeset kilograma. U početku svakih sedam, a sada svakih 20 dana, ide na anesteziju i širenje jednjaka i to kada više ne može da proguta ni puding ili supu.

Stanko je, naime, sa suprugom seo na ručak u jedan riječki restoran, gde im je naručena kisela voda poslužena u flašicama.

„Čim sam gutljaj stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorela, a iz restorana su me nakon pola minuta ili munut isterali napolje“, priča Laković.

Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, a nakon prve, lažne sumnje na alergiju, lekari su dali dijagnozu da je popio „neko korozivno sredstvo, neku kiselinu“.

„Meni je par kapi prošlo do jednjaka i to mi je u suštini spalilo jednjak. Da sam popio više, više me ne bi bilo“, kaže Laković.

Ispričao je i da se, nakon što je njega odvezla Hitna pomoć, supruga vratila u restoran, gde nisu hteli da joj daju ni flašu ni čašu iz koje je pio, već su joj samo dozvolili da slika neotvorenu flašicu kisele vode koju je popio.

„Kad je tražila račun, na računu je bilo samo meso koje smo naručili. Supruga je zvala policiju, policija nije htela da izađe na lice mesta….“, kaže Stanko.

Vlasnik restorana koji nije želeo pred kamere, u telefonskoj izjavi za RTL potvrdio je da su Stanko i njegova supruga uz jelo naručili dve kisele vode s ukusom, ali nije znao da objasni zbog čega one nisu prikazane na računu koji im je izdat.

Bonus video:

01:15

Trovanje mačaka u Prokuplju

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.