KRVAVIM RUKAMA JOJ TRLJAO LICE I KOSU! Detalji slučaja u Zagrebu, posvađao se s LJUBAVNICOM, pa se UBO NOŽEM
Foto: Profimedia

STRAŠNO

KRVAVIM RUKAMA JOJ TRLJAO LICE I KOSU! Detalji slučaja u Zagrebu, posvađao se s LJUBAVNICOM, pa se UBO NOŽEM

Toni je odmah uhapšen pa je nakon lekarske pomoći završio u pritvoru

Objavljeno:

Muškarac poznat samo kao Toni (34) proglašen je krivim i osuđen nakon jezivih scena koje je priredio svojoj ljubavnici u prijateljevom stanu.

On je, prema presudi, u junu ove godine oko 1.30 sati iza ponoći bio s ljubavnicom u prijateljevom stanu u Zagrebu gde su roštiljali, pili i družili se.

- U jednom trenu između njega i oštećene došlo je do verbalne prepirke pa je on uzeo njen mobilni i bacio ga sa stola, potom uzeo kuhinjski nož obraćajući joj se rečima: “Sad ću da ti dokažem svoju ljubav” - piše u presudi.

Krvavim rukama joj naneo krv po licu i kosi

Nakon toga, zabio je sebi nož u predelu bedra leve noge pa je svojim krvavim rukama partnerki naneo krv po licu i kosi, a to je kod nje izazvalo osećaj straha i uznemirenosti, navodi se dalje.

- Počinio je psihičko nasilje u porodici prema osobi sa kojom je u intimnoj vezi - piše u sudskoj presudi.

Uslovni zatvor, zabrana uznemiravanja i jednogodišnji psihosocijalni tretman

Kako piše hrvatski portal Danica.hr, Toni je odmah uhapšen pa je nakon lekarske pomoći završio u pritvoru. Osuđen je na 30 dana uslovnog zatvora zbog nasilja u porodici pa je dobio zabranu uznemiravanja “osobe sa kojom je u intimnoj vezi” u trajanju od 12 meseci”.

Osim toga, Toniju je određen i obavezan jednogodišnji psihosocijalni tretman. Presuda je pravosnažna jer su se stranke nakon izricanja odrekle prava na žalbu, izvestio je prekršajni sudija.

Bonus video: ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

01:00

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

(Espreso/Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.