KOD STUDENJAKA OSVANUO OGLAS INTIMNE PRIRODE: Devojke su MALO ISPREPADANE (FOTO)
Bandera / Ilustracija, Foto: čitalac Espresa

USAMLJENIK

KOD STUDENJAKA OSVANUO OGLAS INTIMNE PRIRODE: Devojke su MALO ISPREPADANE (FOTO)

Jedan Zagrepčanin u nadi da će pronaći srodnu dušu postavio je oglas koji je šokirao mnoge devojke.

Objavljeno:

Pored Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu osvanuo je oglas koji je postao glavna tema na mrežama. Jedan mladić, diplomirani saobraćajni inženjer, traži „devojku/buduću ženu“ i ima vrlo precizne uslove. Naime, ona bi pre svega trebalo da bude „ferovkinja“ (s Fakulteta elektrotehnike i računarstva) ili IT stručnjakinja.

Otkrio je ovaj mladić i svoje „adute“ zaintrigiranim devojkama.

„Imam 28 godina i živim s roditeljima u velikoj dvoetažnoj kući u jugoistočnom Zagrebu. Po struci sam diplomirani inženjer prometa i trenutno radim za jednu stranu firmu kao tester videoigara. Videoigre su mi strast, volim igrati sve osim Minecrafta, to mi je predosadno, samo kockice. Uz videoigre, igram Yugioh, skupljam Pokemone i čitam knjige o sociologiji društva. Gledam Miroljuba i nastojim biti vitez, ali se ne slažem s njim u pogledu prehrane, mislim da je meso najbitnije pa voće i povrće pa tjestenina! Ja sam uvijek u pravu i kad sam u krivu sam u pravu“, napisao je.

A onda je podvukao: „Hoću ženu ferovkinju i mene ne zanima!! (Nisam kompleksaš, ne patim za tim, ali hoću ferovkinju i točka, nema druge)“.

Na kraju je organizovao i susret.

„Subota 9.9. u 22:00 ja ću sjediti na prvoj klupi na otoku na Jarunskom jezeru kad prođeš preko mosta. Tamo ćeš me naći i slobodno mi priđi. Broj neću staviti jer me strah zloupotrebe podataka, nadam se da me razumiješ“, napisao je na kraju oglasa koji je brzo osvanuo na Redditu.

Komentari samo pršte, ali kako se čini, devojke se baš i ne otimaju za mesto na toj klupi kod jezera. Neki se šale na račun autora koji „tačno zna šta želi“, ali uglavnom ga smatraju jezivim.

„Zalepljeno trakom za taoce“, primetili su neki.

Bonus video:

02:24

TANJA SAVIĆ OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA! Kada dođe kući jedna stvar joj u tome pomaže, a sada je spremna i ZA NOVU LJUBAV

(Espreso/Nova/Ana Kalaba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.