IMAJU LI OVI RODITELJI PAMETI? Ostavili decu u vrelom automobilu, odmah stigla policija, evo kako se MAJKA PRAVDALA
Dete u automobilu, Foto: Profimedia

nebriga o deci

IMAJU LI OVI RODITELJI PAMETI? Ostavili decu u vrelom automobilu, odmah stigla policija, evo kako se MAJKA PRAVDALA

Roditelji dečaka su na parking došli 40 minuta nakon policije

Objavljeno:

Dvoje dece ostavljeno je u autu na parkingu tržnog centra u Zadru, a kada je policija po prijavi građana izašla na teren, dogodila se neočekivana situacija.

"Decu su u autu čeških registarskih oznaka primetili građani, pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Auto je bio otključan i unutra je bilo dvoje dece, od kojih je jedno spavalo, dok su roditelji bili u prodavnici. Deci je odmah pružena pomoć i utvrđeno je da su dobrog zdravstvenog stanja. Na autu su bila delimično otvorena stakla i otključana vrata koje je starije dete zatvorilo jer je ometalo parkiranje drugih vozila. Policija će o ovom slučaju obavestiti državno Tužilaštvo u Zadru", saopštila je policija.

Oni su još jednom apelovali na sve roditelje da na visokim temperaturama ne ostavljaju decu samu u kolima.

Jedna žena koja se našla na licu mesta ispričala je za 24sata.hr da je situacija bila dramatična.

"U autu je bilo dvoje dece, jedno je imalo oko pet godina, drugo oko dve godine. Čovek ih je primetio kad je išao do svog auta. Stariji dečak je pokušao da probudi mlađeg koji je izgledao kao da je u teškom stanju. Taj čovek koji ih je video je odmah otvorio vrata", rekla je žena.

Ona je zatim dodala da je on odmah telefonom pozvao Hitnu pomoć.

"Hitna pomoć je stigla za par minuta. Videla sam da pomažu detetu u sanitetu. Da taj čovek nije naišao, mislim da dete ne bi preživelo! Rekla sam mu: "Vi ste mu spasili život". Odmah nakon toga došla je policija", ispričala je ona.

Roditelji dečaka su, prema njenim rečima, došli tek posle 40 minuta.

"Ljudi su se okupili, svi su se čudili gde su mama i tata. Prošlo je 45 minuta. Tada ih je taj čovek koji je spasio decu otišao u radnju da ih potraži. Potom je konačno došao otac deteta. Počeo je da viče na starijeg dečaka koji je šokiran sedeo u Hitnoj. Sestra iz Hitne rekla mu je da dečak nije ništa kriv i da ih je zvao gospodin koji ih je primetio same u autu" kazala je ona.

Kada je stigla njihova majka ona je ispričala da je ostavila jedan prozor otvoren i da je jedno dete spavalo.

"Čula sam kako joj govore da su dete jedva spasili. Znate šta im je ona rekla na to? "Fu*k off" umesto da se zahvali! Svi su ostali zatečeni", ispričala je ona za 24 sata.

Bonus video:

01:30

PREVRNUO SE AUTOMOBIL U BEOGRADU NA VODI: Dvojica mladića teško povređena

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.