OVO JE HRVAT KOJI JE ZALUDEO SVE ŽENE NA PRIMORJU: Stefan mami UZDAHE nežnijeg pola, a izgleda kao APOLON (FOTO)
Stefan Modrić, Foto: Printscreen/Instagram/modricstefan

baš je frajer!

OVO JE HRVAT KOJI JE ZALUDEO SVE ŽENE NA PRIMORJU: Stefan mami UZDAHE nežnijeg pola, a izgleda kao APOLON (FOTO)

Stefan Modrić je Hrvat sa kog žene ne mogu da sklone pogled

Objavljeno:

"Pogledaj me u oči, ispričaj mi svoju priču", samo je jedan od mnogobrojnih opisa ispod fotografija kojima Stefan Modrić budi maštu ženskom polu. I to je sasvim dovoljno da dobije stotine lajkova, komplimenata i poruka. Mnogi kažu da je najzgodniji muškarac u Hrvatskoj, a žene se pitaju ko je frajer koji izvajanim telom dominira na plažama.

Stefan Modrić je učestvovao u emisiji "Brak na prvu", a ovih dana odmara u Rovinju. Student je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. U ovom gradu živi poslednjih godina i zbog posla kondicionog trenera.

"Posle šou programa odlučio sam da se fokusiram na neke zaostatke koje sam morao da rešim, a koje su vezane za faks. Celu godinu sam fokusiran na to, osim toga, otvorile su mi se nove poslovne saradnje i imam već neke planove za sledeću godinu", rekao je nedavno za RTL.hr momak koji dolazi iz Pazina.

Naravno, pitanja o ljubavnom životu ne izostaju, a Stefan je odgovorio:

"Odlučio sam da se sada fokusiram samo na sebe i kako sam rešavao sve zaostatke, nisam imao vremena za ljubavni život. Hteo sam prvo da rešim stvari koje su me kočile i zadržavale kako bih onda u budućnosti mogao opušteno da krojim i ljubavni život", piše Slobodna Dalmacija.

Poručio je da je sa "suprugom" Lorenom Farkač iz "Braka na prvu" u prijateljskim odnosima, povremeno se čuju, a ona je u srećnoj vezi. Stefan redovno trenira i aktivan je na društvenim mrežama. Ono što je posebno interesantno, to je da ga žene zovu Bredli Kuper. "Čovek sa najlepšim očima", "Isti Bredli", "Prelep muškarac", "Ovako treba da se izgleda", pišu mnoge...

Bonus video:

00:16

VLADA VUKSANOVIĆ I NJEGOVA PARTNERKA OTKRILI POL DETETA! Maneken skakao od sreće, odmah se oglasio na Instagramu! (VIDEO)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.