DETE POGINULO KOD DUBROVNIKA: Težak udes, povređena i porodica sa Kosova
Hrvatska policija / Ilustracija, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

UŽAS!

DETE POGINULO KOD DUBROVNIKA: Težak udes, povređena i porodica sa Kosova

Dete koje je nastradalo nalazilo se u automobilu koji je skrivio nesreću

Objavljeno: 12:13h

Maloletno dete poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 3 sata između Trstenoga i Orašca kod Dubrovnika.

U sudaru su učestvovala ukupno četiri automobila dok je povređeno šest osoba.

- Saobraćajna nesreća se dogodila kada je državljanin Albanije (33), upravljajući privatnim vozilom italijanskih nacionalnih oznaka, krećući se u smeru Dubrovnika, prešao u suprotnu traku i udario u vozilo nemačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smera upravljao državljanin Nemačke 20). Zatim je nekontrolisano udario u vozilo slovenačkih nacionalnih oznaka koje se kretalo iza vozila nemačkih registarskih oznaka i kojim je upravljao muškarac sa Kosova (50) - saopštila je policija.

Automobil nemačkih nacionalnih oznaka nakon sudara udario je u drugo vozilo, takođe nemačkih oznaka, koje se kretalo suprotnom trakom u pravcu Dubrovnika, a kojim je upravljao muškarac sa Kosova (29), dodaje hrvatska policija. Vozači sva četiri vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći su alkotestirani i testovi su negativni.

Dete koje je nastradalo nalazilo se u automobilu koji je skrivio nesreću. Tri putnika iz tog vozila su teško povređena. Svi putnici su državljani Albanije.

- Teške povrede zadobio je vozač vozila slovenačkih nacionalnih oznaka i dvoje putnika koji su se nalazili s njim u vozilu od kojih je jedno maloletno dete. Svi su sa Kosova. Telo preminulog maloletnog deteta je prevezeno na odeljenje patologije dubrovačke bolnice gde će se utvrditi tačan uzrok smrti, a ozleđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gde su zadržani na daljem lečenju - dodala je policija.

Bonus video:

00:20

UDES NA PANČEVAČKOM PUTU: 4 osobe povređene u sudaru kamiona i autobusa

(Espreso/Kurir.rs/Večernji/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.