ŽENA SE KUPALA U PLIĆAKU U HRVATSKOJ, A ONDA JE POČELA DA VRIŠTI: Kada je videla ŠTA ju je NAPALO bila je ZAPANJENA
Hrvatska, ilustracija, Foto: Printscreen/You tube/Rok Goes Around

neverovatno

ŽENA SE KUPALA U PLIĆAKU U HRVATSKOJ, A ONDA JE POČELA DA VRIŠTI: Kada je videla ŠTA ju je NAPALO bila je ZAPANJENA

Sve se desilo u plićaku, a žena je jedva izvukla živu glavu

Objavljeno:

Leto je uvek puno zanimljivih priča, ali ona koju je podelio jedan građanin spada u "verovali ili ne". Za vreme kupanja na jednoj od plaža u Čiovu suprugu A. D. mu je napala - glavata želva, odnosno morska kornjača!

Sve se desilo u plićaku, a žena je jedva izvukla živu glavu.

Neverovatan prizor

Priča ide ovako: supruga i muž su s dvoje dece bili na kupanju na jednoj od plaža na Čiovu. Početak godišnjeg odmora, frižider i kupanje od ranog jutra. Idealno. Oko 10 supruga ulazi u more. I tada dolazi do neverovatnog obrta u danu koji je trebalo da bude porodični odmor i zabava.

- Supruga je bila na metar, metar i po dubine kada je vrisnula. Video sam siluetu nečeg velikog. Mislio da je hobotnica, a kada sam se približio shvatio sam da je - kornjača! Izvukao sam ženu dok je kornjača nastavila prema plaži gde ju je nazad u more upotrebom sile vratio kupač ne bi li zaštitio sebe i ostale. Ugrizla ju je iznad leđa, a ugriz je bio veličine 10 do 12 centimetara i ostavila veliki trag. Bila je dužine 80 do 100 centimetara. Odmah je rana prokrvarila i pomodrila - ispričao je ona.

Kornjača, ilsutracija
Kornjača, ilsutracijafoto: Facebook/Ακκουρης Σταύρος POGLEDAJ GALERIJU

Ni brza reakcija drugih kupača nije ublažila krvarenje. Otišli su u bolnicu gde su u prvi mah mislili da je ženu napala meduza.

I doktori bili u čudu

- Kada smo došli u bolnicu i oni su se nasmejali. Doktorima je bilo intrigantno i pomalo smešno. Dezinfikovali su i previli ranu i dali joj tablete. Mora da proveri antitetanus zaštitu. Čitao sam da su i u Crnoj Gori bili slični slučajevi - navodi on.

Kupač se pita šta bi tek bilo da mu je malo dete bilo u moru s obzirom na silinu napada. Kaže nam da je kornjače viđao u Kaštelanskom zalivu, ali da je ovo "van svake pameti":

- Takav napad u plićaku na metar i po. Iznenađenje i šok - zaključuje on.

Bonus video:

03:03

KORNJAČA VELIKA KAO FIĆA: Džinovsko čudovište OTKRIVENO na jugu Srbije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.