PRETILA SMRĆU I MALTRETIRALA DVE ŽENE: Osuđena Ela, izjavila da će "Sanju neko rešiti"
Policija u Hrvatska, Foto: Nebojša Mandić

ekspresna presuda

PRETILA SMRĆU I MALTRETIRALA DVE ŽENE: Osuđena Ela, izjavila da će "Sanju neko rešiti"

Prvo je iz BMV-a rekla kroz prozor „Mrtva si“, a zatim joj je pokretima ruke pokazala da će joj odseći glavu

Objavljeno: 18:20h

Ela (29) je uhapšena i osuđena na 10 meseci zatvora pošto je pretila smrću Sanji i duže vreme maltretirala Mariju.

Kako se navodi u presudi, Ela je početkom maja ove godine rekla svojoj ljubavnici Ani da će "Sanju neko rešiti", pa je Ana to prenela Sanji. Zatim je nekoliko dana kasnije, oko 11.50 sati u Varaždinu, slučajno naletela na Sanju, koja je raznosila poštu u gradu.

„Prvo je usporila sa svojim BMV-om i rekla joj kroz otvoren prozor „Mrtva si“, a zatim joj je pokretima ruke pokazala da će joj odseći glavu, što je kod Sanje izazvalo osećaj straha i uznemirenosti za život i bezbednost“, navela je sudija u presudi.

Osim toga, proglašena je krivom i da je od februara do početka maja ove godine Mariji često slala „razne uznemirujuće poruke u kojima ju je vređala rečima i pretila joj da će izgubiti sve i da će biti otpuštena sa posla“, piše portal Danica.hr.

Zvala ju je u nekoliko navrata i slala glasovne poruke, zbog čega se Marija uplašila i uznemirila. Uporno je uspostavljala neželjeni kontakt sa njom duži vremenski period i time izazivala uznemirenost i strah, navodi se u presudi.

Ela je uhapšena 10. maja i u istražnom zatvoru je ostala do 14. jula, odnosno više od dva meseca. Ovih dana pravosnažno je osuđena na 10 meseci zatvora, a sudija joj je kaznu zamenio radom za opšte dobro.

Bonus video:

01:49

Policija je u ilegalnoj laboratoriji zaplenila oko 150 stabljika kanabisa

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.