HRVATSKI REPORTER PRE UKLJUČENJA U PROGRAM VIDEO STRAŠNU SCENU: Sve ga je podsetilo na... (VIDEO)
Šime Kovačević, reporter HRT-a, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Dobro jutro, Hrvatska

potresno

HRVATSKI REPORTER PRE UKLJUČENJA U PROGRAM VIDEO STRAŠNU SCENU: Sve ga je podsetilo na... (VIDEO)

Javljajući se u program uživo reporter HRT-a bio je potresen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila tik pre uključenja

Objavljeno: 13:16h

HRT-ov reporter Šime Kovačević u utorak se javio uživo u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' iz Splita, ali trenutak pre doživio je šok.

Taman kada se pripremao za uključivanje u emisiju, na raskrsnici Mažuranićevog šetališta i Ulice Slobode, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je kako mu je to bilo jedno od najtežih javljanja uživo u 25 godina televizijskog novinarstva.

- Iza mojih leđa na tek 15 metara udaljenosti ležao je mrtav čovek pokriven čaršavom. I kad vidite tu sliku, kako se ne upitati šta je život, koliko je on krhak… Ko je taj čovek, kuda je išao, ko je ostao iza njega? Kako je toj porodici kad ih sad nazovu da im kažu da ga više nema i u svemu tome ostati pribran, odraditi svoj posao - komentarisao je Kovačević.

Dodatno ga je potreslo i to što je na isti način izgubio voljenog oca.

- Moj je tata poginuo u saobraćajnoj nesreći pre 20 godina, takođe ujutro oko šest sati kad je išao na posao. Imao je infarkt i ostao mrtav na licu mesta. Čitavo sam uključenje razmišljao samo o tome kako će sad policija morati nekome da javi da mu je umro voljeni član porodice, isto kao što su mojoj familiji javili za tatu - rekao je.

Bonus video:

00:33

Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

(Espreso/ 24sata.hr/ Slobodna Dalmacija/ Dobro jutro, Hrvatska)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.