OVO JE ČOVEK ZA KOGA SE SUMNJA DA JE UPUCAO MUŠKARCA U GLAVU U TROGIRU: Objavljena fotografija i VAŽNO UPOZORENJE
Branko Mamić, Foto: MUP Hrvatske

važno obaveštenje

OVO JE ČOVEK ZA KOGA SE SUMNJA DA JE UPUCAO MUŠKARCA U GLAVU U TROGIRU: Objavljena fotografija i VAŽNO UPOZORENJE

Policija je uz njegovu fotografiju objavila i upozorenje za javnost

Objavljeno:

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubistva u Trogiru. Navodno se radi o bivšem policajcu i porodičnom nasilniku Branku Mamiću (55), koji je s motora u glavu upucao muškarca u automobilu i pobegao s lica mesta.

Policija je uz njegovu fotografiju objavila i upozorenje za javnost.

"U ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi lična vozila, i to automobil marke BMW X5, crne boje, registarske oznake ST8124K. te motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z."

"Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije ili znaju gde se nalazi ili ukoliko su videli navedena vozila da o tome obaveste najbližu policijsku stranicu ili da se jave na broj telefona 192. Takođe, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ukoliko je uoče, nego da odmah pozovu policiju", napominju u policiji, uz napomenu da grašani korisne informacije mogu dostaviti i putem e-maila: splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Branko Mamić
Branko Mamićfoto: MUP Hrvatske

Kako nezvanično saznaje 24sata.hr, do incidenta je došlo tako što su se muškarci posvađali, a onda je Mamić pucao u J.M. (32) koji je sedeo u automobilu. Navodno mu je pucao u glavu i grudi jer je mislio da ga žena vara s njim.

Ranjenog muškarca su prevezli u bolnicu, a još nema zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako saznaje 24sata.hr, Mamiću je nedavno izašao iz istražnog zatvora gde je proveo više od mesec dana nakon što je u januaru ove godine bio priveden i zatvoren zbog porodičnog nasilja.

Tada je pretio svojoj supruzi i ćerki. Suprugu je i fizički napao lakše je povredivši. Navodno je tada ispalio hitac iz pištolja koji je legalno posedovao. Nije poznato da li je iz istog oružja upucao i J. M, ali to će biti utvrđeno istragom.

Bonus video:

05:17

PAD KAVAČKOG KLANA I PUCNJAVA NA STUPARA U KOTORU SU POVEZANI? Radenković: Dovoljno je da vidimo gde su hapšenja i SVE JE JASNO

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.