TRI HRVATA NAMAMILA ČOVEKA U AUTOMOBIL, PA GA POKRALI: Obećali mu MLADU DEVOJKU, a onda mu napravili PAKAO
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

horor

TRI HRVATA NAMAMILA ČOVEKA U AUTOMOBIL, PA GA POKRALI: Obećali mu MLADU DEVOJKU, a onda mu napravili PAKAO

Sva trojica se terete za razbojništvo i neovlašćeno korišćenje tuđih stvari

Objavljeno:

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv dvojice muškaraca sa područja Čakovca jer su namamili muškarca srednjih godina na odnos sa mlađom ženom kako bi ga potom opljačkali. Usput su ga tukli, a u celoj priči pod lupom tužilaštva je završio i šesnaestogodišnjak, protiv koga je doneto rešenje o pokretanju prethodnog postupka.

Sva trojica se terete za razbojništvo i neovlašćeno korišćenje tuđih stvari, a prema krivičnoj prijavi podnesenoj 8. aprila, kada se i dogodio nemili incident, istražitelji sumnjaju da su njih trojica namamili 55-godišnjaka sa područja Vinkovca u njihovu kuću. Motiv? Ulazak u odnos sa mlađom ženom.

Кada čovek došao u kuću osumnjičenog, za njega počinje drama. Prvo ga je maloletnik udario pesnicom u glavu, nakon čega su ga svi zajedno držali rukama, a na kraju mu je maloletnik iz džepa uzeo 120 evra i ključ od automobila. Najstariji među njima, 59-godišnji muškarac, žrtvi je skinuo sat sa ruke, piše "Jutarnji list".

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

– Sumnja se da je maloletnik ukradenim ključem upalio automobil 55-godišnjaka i njime se vozio po mestu i oštetio ga u vožnji. Državno tužilaštvo podnelo je predlog da se protiv 52-godišnjaka i 59-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela i da se maloletniku odredi privremeno smeštanje u ustanovu socijalne zaštite. – saopštilo je čakovečko tužilaštvo.

Istražni sudija Županijskog suda u Varaždinu prihvatio je navedene predloge i odredio pritvor punoletnim okrivljenima, a maloletnom navedenu privremenu meru.

Bonus video:

06:15

ODNOSI IZMEĐU GRAĐANA SU RELAKSIRANIJI NEGO KOD POLITIČARA! Dačić: Hrvatska i Srbija imaju nesumnjivo ZAJEDNIČKE INTERESE

(Espreso/ Blic/ Jutanji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.