KAKAV ULOV POLICIJE: Zaustavili CRNOGORCA, iz auta se proširio NEOBIČAN MIRIS, pazite samo ŠTA SU MU NAŠLI
Hrvatska policija, Foto: MUP

NISU OČEKIVALI

KAKAV ULOV POLICIJE: Zaustavili CRNOGORCA, iz auta se proširio NEOBIČAN MIRIS, pazite samo ŠTA SU MU NAŠLI

Vozač je uhapšen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje

Objavljeno: 13:52h

Policajci iz stanice Ploče juče su oko 10:40 na putu u Rogotinu zaustavili auto sa dubrovačkom registracijom kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Crne Gore.

"Sa obzirom na to da se iz unutrašnjosti vozila osetio miris marihuane i da se vozač u jednom trenutku pokušao da se naglo udalji iz vozila, policijski službenici koji su obavljali kontrolu prometa posumnjali su na krijumčarenje droge, pa je zatražen nalog za pretragu vozila", javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Pretraga je obavljena tokom poslepodnevnih sati temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, kada je u prtljažniku vozila pronađeno 50 paketa sa ukupno 55 kg marihuane.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a vozač uhapšen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Lisice, Hapšenje
foto: Profimedia

Utvrđeno je kako je prethodne noći u Republiku Hrvatsku ušao ilegalno iz Crne Gore, preške preko brda Košare, nakon čega je unajmio vozilo kojim je imao namoeru da drogu preveze prema zemljama Zapadne Evrope.

"Zbog ilegalnog prelaska državne granice osumnjičeni 22-godišnjak prekršajno je sankcioniran, dok je zbog sumnje da je počinio kazneno delo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama rano jutros doveden pritvorskom nadzorniku", dodaju u policiji.

Bonus video:

00:32

Hapšenje droga

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.