Tužna istina... Da ti srce pukne... Isplaka se kao ovaj kišni dan... Potresna pesma mladića iz Slavonije POGODILA CEO REGION (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook.com/Grad-Osijek

Ista priča kao naša

Tužna istina... Da ti srce pukne... Isplaka se kao ovaj kišni dan... Potresna pesma mladića iz Slavonije POGODILA CEO REGION (VIDEO)

Sve je veći broj onih koji odlaze "trbuhom za kruhom" iz ex-YU zemalja. Upravo o toj tužnoj sudbini Miroslav iz Osijeka napisao je pjesmu i odrecitovao je pred kamerom
Objavljeno:

Iako je njegova pesma posvećena opusteloj Slavoniji, koja je nekad hranila Hrvatsku, ona je rasplakala mnoge u regionu, a objava je u kratkom roku podeljena više od 3000 puta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Komentari poput 'Tužna istina', 'Da ti srce pukne', 'Evo isplaka se kao ovaj kišni dan!!! E Slavonijo moja pusta!!', nizali su se ispod objavljenog videa.

- Tužno, ali je tako, meni i drugo dijete odlazi iz Hrvatske, napisala je jedna majka, a javili su se i oni koji su već otišli u potragu za boljim životom.

foto: Aktron / Wikimedia Commons

- Pozdrav iz Irske, napisao je jedan korisnik, a jedna je devojka napisala da je i ona jedna od tih koji su otišli i to u Švedsku.

- Ja vjerujem da će se moji Slavonci vratiti i da će se šorovima opet orit ona naša pjesma Slavonska...', zaključila je jedna korisnica, ali bilo je tu i onih u kojima je pesma pobudila bunt:

- Dokle god svi mi koji smo nezadovoljni ne izađemo na ulice nema nam spasa... Možemo i pisati i pjevati pjesme o odlasku, ali to njih ne dira... Samo bojkot može promijeniti sve..., napisao je jedan, a mnogi su se složili: 'Samo masovni prosvjedi mogu promijeniti stvari na bolje'.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.