HRVATSKA POLITIČARKA U ČETNIČKOJ MAJICI: O ovoj aferi bruji cela Hrvatska, evo šta je istina!
Foto: Wikipedia

nije se oglasila

HRVATSKA POLITIČARKA U ČETNIČKOJ MAJICI: O ovoj aferi bruji cela Hrvatska, evo šta je istina!

Brzo su krenule salve uvreda na račun SDP-ovke, a stvari su išle toliko daleko da je Davor Bernardić od Vlahe Orepića zatražio policijsku zaštitu za bivšu ministarku
Objavljeno:

Poslednjih dana na društvenim mrežama pojavila se navodna fotografija SDP-ove Milanke Opačić kako pozira u majici sa četiri ćirilična slova "s". Naravno, fotografiju su odmah nekritički prihvatili brojni desni portali koji su krenuli sa prozivkama zastupnice jer se, tvrdili su, slikala u četničkoj majici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neki od njih, kao Dnevno, pisali su kako je fotografija autentična i kako nije reč o fotošopu, već da je nastala na jednom od brojnih Serfesta širom sveta.

Zgrozićete se od skandaloznih poruka koje je monstrum slao devojčici (12): Moj prijatelj je narastao... Brzo su krenule salve uvreda na račun SDP-ovke, a stvari su išle toliko daleko da je Davor Bernardić od Vlahe Orepića zatražio policijsku zaštitu za bivšu ministarku. No, jedan Tviteraš je danas objavio dokaz kako je fotografija Opačić u četničkoj majici najobičnija montaža. Neko je glavu Milanke Opačić vešto zalepio na telo nepoznate žene u četničkoj majici i to je bilo dovoljno za ekstremiste da krenu sa salvom uvreda i pretnji.

Policija: Radi se o montaži

Da je reč o montaži, utvrdila je danas i policija, a sumnjaju da je objavljivanje i distribuiranje te fotografije motivisano mržnjom i netrpeljivošću.

- S ciljem prikupljanja svih relevantnih okolnosti ovog događaja policija nastavlja kriminalističko istraživanje - odgovorilo je Ravnateljstvo policije Hini. SDP-ov zastupnik u Hrvatskom saboru Joško Klisović potvrdio je u ponedjeljak na konferenciji za novinare u stranačkom sedištu da je zbog pretnji zatražena policijska zaštita za Milanku Opačić, ali ne zna da li joj i dodeljena. Klisović je rekao da zadnja stvar u medijima s majicom koja se imputira Opačić je „kao da nacrtate metu pa eto ekstremisti, tucite“.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.