AMERIKANKA SE PRESELILA U DALMACIJU, PA OTKRILA ŠTA MISLI O HRVATSKOJ: Dve stvari je posebno IZLUĐUJU (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Tik Tok/mylifeincroatia

ŽIVOTNO ISKUSTVO

AMERIKANKA SE PRESELILA U DALMACIJU, PA OTKRILA ŠTA MISLI O HRVATSKOJ: Dve stvari je posebno IZLUĐUJU (VIDEO)

„Ne postoji ništa što mrzim u Hrvatskoj, ali neke male stvari mogu da mi smetaju“, kaže mlada TikToker u svom videu

Objavljeno:

Američka TikTokera Niav Kono već sedam meseci živi u Makarskoj, a sada je sa svojim pratiocima podelila šta joj se ne sviđa u Hrvatskoj.

"Znate da obožavam Hrvatsku i tamo uvek pričam o stvarima koje mi se sviđaju, ali ljudi me ponekad pitaju da li mi se nešto ne sviđa. I da budem potpuno iskren, znam da sam i sama izabrala da živim ovde i da treba mi vremena da se prilagodim kulturi“, počela je ona.

"Tako da nema ništa što mrzim u Hrvatskoj, ali neke sitnice mogu da mi smetaju, pogotovo kada izađem. Smeta mi, recimo, što je dozvoljeno pušenje u kafićima i klubovima, pa mi cela kosa miriše na dim."

"Još jedna stvar koja mi se ne sviđa je što u Makarskoj nema dostave do kasno u noć. Sinoć sam malo previše popila i kada sam došla kući, hteo sam da pojedem nešto pre spavanja, ali nije bilo moguće naručiti hranu, pa sam morala sama da spremam večeru."

@mylifeincroatia Sometimes I just want fries or a burger after a night out ? and I’m not saying people shouldn’t be allowed to smoke indoors - I understand I am the minority and this is a huge part of the culture! No hate ??? #croatiafulloflife #croatiatiktok #expatincroatia #expatlife #lifeincroatia #visitcroatia ♬ original sound - Niav in Croatia✨

"Nakon što sam jela, oprala sam sudove i tek onda legla u krevet, ali sam se tada već otreznila, pa možda i nije tako loše što isporuke ne rade u dva ujutru“, zaključila je ona.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.