UŽAS U NOĆNOM KLUBU U HRVATSKOJ: Plesačica ispričala kakav PAKAO je preživela u mračnoj sobi, da se zalediš!
Noćni klub, Foto: Profimedia

SKANDAL

UŽAS U NOĆNOM KLUBU U HRVATSKOJ: Plesačica ispričala kakav PAKAO je preživela u mračnoj sobi, da se zalediš!

Plesačica je ispričala kako su joj se koleginice poverile da su i one doživele nešto slično.

Objavljeno:

Plesačica jednog noćnog kluba u Splitu preživela je pravi pakao nakon što su menadžer tog kluba i član obezbeđenja pokušali da je siluju. Oni su joj nasilno skinuli haljinu, grudnjak i gaćice. Pokušala je da im se odupre, molila ih da je puste, ali oni su nastavili. Vrištala je i zvala pomoć. To se dogodilo u izolovanoj prostoriji dok je u ostatku kluba treštala muzika. Ona nije jedina, još mnogo njih dožilelo je ovaj horor - sve dok jedna hrabra devojka nije odlučila da im stane na put.

Naime, pola godine nakon zlostavljanja prve devojke, direktor kluba je s leđa prišao drugoj, koja je prodavala karte. Stavio joj je ruke ispod grudnjaka i uhvatio je za grudi. Uspela je da mu odgurne ruke i izađe napolje da se smiri dok joj je on dobacivao podrugljive opaske i ismevao je.

Zlostavljanja su se nastavljala, sve dok jedna od plesačica nije odlučila da 2013. godine. sve prijavi policiji. Plesačica je ispričala kako su joj se koleginice poverile da su i one doživele nešto slično.

Stiptiz, Striptiz klub, Striptizeta, Klub, Noćni klub
foto: Profimedia

Zahvaljujući njoj, zbog razvratnih radnji koje su počinili uz upotrebu sile pre više od 10 godina, tadašnji menadžer i član obezbeđenja sada su pravosnažno osuđeni na uslovne kazne zatvora od 12 i 10 meseci, sa rokom provere od 4 i 3 godine. To znači da neće ići iza rešetaka ako u narednim godinama ne ponove zločin.

Igračica za Slobodnu Dalmaciju kaže kako smatra da je kazna mala, i priseća se pakla kroz koji je prošla.

„Jednom prilikom, kada sam došla u klub kao gost, menadžer mi je ponudio da igram. Pristala sam pod svojim uslovima, a to je da se ne skidam gola kao druge devojke i da gostima nudim usluge masaže jer sam za to završila školovanje. Vlasnik kluba je prihvatio moje uslove. Menadžeru se to nije dopalo i hteo je da me ponizi. Zbog toga me je jednom poslao u posebnu prostoriju i vratio se za čuvarom, kome je rekao da me drži, a oni su počeli da me silom skidaju i dodiruju golo telo. Znao je da ne može sam da me skine jer sam viša od njega, pa je doveo obezbeđenja da mu pomogne. Bilo je strašno“, rekla je igračica posle pravosnažne presude.

Dodaje i da joj se menadžer nakon indcidetnta izvinuo.

Droga u piće, Droga za silovanje, Izlazak, Noćni klub, Klub, Diskoteka, Provod
foto: Profimedia

„Rekla sam mu da ću ga krivično prijaviti ako čujem da je ponovo zlostavljao devojku. Tako je bilo – prijavila sam to godinu dana nakon događaja“, rekla je plesačica.

Inače, na prvom suđenju splitski sud oslobodio je upravnika i zaštitara, koji su negirali da su počinili krivična dela. Međutim, zamenik opštinskog državnog tužioca nije verovao da su nevini, pa je uložio žalbu. Tada je Županijski sud u Osijeku ukinuo oslobađajuću presudu, predmet vratio u Split na ponovno suđenje i naložio da se dodeli drugom sudiji.

U međuvremenu, devojka koja je radila na blagajni kluba, potpisala je izjavu kod javnog beležnika da je povukla sve optužbe koje je iznela na račun upravnika kluba u državnom tužilaštvu.

Sud, međutim, nije verovao da se ona ne seća ružnog događaja, uz obrazloženje da ponašanje menadžera kluba opisano u optužnici za njega nije neobično, niti je reč o izolovanom incidentu.

Sudija, Sud, Advokat
foto: Profimedia

Takođe, obezbeđenje je pokušao da se odbrani na sudu tvrdnjom da je plesačica ta koja ga je skinula protiv njegove volje i da je zbog toga trebalo da je goni. Nije bio ubedljiv za novog sudiju.

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu zatražilo je bezuslovne zatvorske kazne jer je smatralo da je to jedini način da se postigne svrha kazne.

U ovom ponovljenom postupku Opštinski sud u Splitu proglasio je krivim upravnika i člana obezbeđenja 2022. godine, a potom im je Županijski sud u Osijeku produžio uslovnu kaznu.

Vlasnik kluba stao je na stranu povređenih devojaka, koje su na sudu svedočile da je menadžer zavukao ruke pod grudnjak službenice koja prodaje karte i uhvatio je za bradavice.

Kako je rekao, reč je o dobroj devojci koja je došla da radi u klubu jer je bila u lošoj porodičnoj situaciji.

„Tada sam bio u veoma lošoj životnoj situaciji i trebao mi je neko da vodi klub. Zato sam angažovao menadžera. Nakon što je preuzeo posao, upozorio sam ga da način na koji posluje nije dobar, da se ne svlači i da ne hvata devojke za grudi, a on bi odgovarao da je to samo šala i ruganje. Onda je moj život pretvorio u pakao iskoristivši moje probleme“, rekao nam je tadašnji vlasnik kluba.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.