Svirepo ubistvo u Zagrebu: Ubio devojku u kolima, prijavljivala ga policiji nekoliko puta!
Foto: Ilustracija/Profimedia

ISTRAGA U TOKU

Svirepo ubistvo u Zagrebu: Ubio devojku u kolima, prijavljivala ga policiji nekoliko puta!

Za vreme uviđaja David K. pretio je okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ako i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti
Objavljeno:

David K. je pre nekoliko godina bio u vezi sa ubijenom 18-godišnjakinjom, a nakon što su raskinuli, počeo je da joj pravi probleme.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sinoć oko 22 sata na zagrebačkoj Volovčici, u automobilu ispred zgrade u kojoj živi nožem je ubijena 18-godišnja devojka, a gotovo odmah nakon dojave policija je privela Davida K. (19) kojeg sumnjiče za ubistvo.

Izbio POŽAR u Studentskom domu! Studenti evakuisani, troje povređeno! (VIDEO)

Reč je o sinu poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je ranije u aprlu Mercedesom naleteo na 72-godišnjeg oca osmoro dece koji je prelazio pešački na crveno i usmrtio ga.

Za vreme uviđaja David K. pretio je okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ako i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

- Napao ju je tu u blizini crkve, pa joj je u novembru prošle godine razbio auto, uzeo joj je mobilni, stalno joj je pretio da ima novca i da će sve napraviti. Više puta ga je moja ćerka prijavljivala za maltretiranje, i ja sam bila u policijskoj stanci zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela - kazala je majka ubijene 18-godišnjakinje.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.