KOLINDA "UHODILA" MAKRONA U DOHI? Bivša predsednica Hrvatske pažljivo odabrala MESTO U LOŽI, mreže se USIJALE! FOTO
Makron i Kolinda, Foto: Reuter / Damir Šagolj

pratila svaki njegov pokret

KOLINDA "UHODILA" MAKRONA U DOHI? Bivša predsednica Hrvatske pažljivo odabrala MESTO U LOŽI, mreže se USIJALE! FOTO

Utakmicu je gledala iz lože, a usput se malo i zabavila

Objavljeno: 14:33h

Bivša predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar - Kitarović (54), bila je sinoć na tribinama stadiona "Lusail" u Kataru na kojem se igrala finalna utakmica Svetskog prvenstva između Francuske i Argentine.

Nije krila svoje navijačke sposobnosti i sve vreme je bodrila Hrvatsku reprezenataciju. Nakon novog uspeha na Mundijalu osvajanjem 3. mesta, na glavnom zagrebačkom Trgu bio je spremiljen veličanstveni doček reprezentativaca Hrvatske, no bivša predsednica juče nije bila među okupljenim navijačima već je u Kataru pratila finalnu utakmicu između Francuske i Argentine.

Utakmicu je gledala iz lože, a usput se malo i zabavila. Naime, Kolinda nije skidala pogled sa Makrona.

Čak je i snimila reakcije Makornove euforične reakcije na sva tri gola francuske reprezentacije i sve to podelila na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/kolinda_gk

Njen potez je izazvao brojne reakcije na Tviteru.

„Objavio je jutros jedan portal slike koje je snimila Kolinda. Od desetak slika na devet je Makron. Kolinda već neko vreme traži novog muža pa je zbog Makrona ostala na finalu. Lepo se doterala, ali on se nekako izvukao uz pomoć supruge koja je bila s njim. Ko je sledeći“, napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter.

Na potez bivše hrvatske predsednice odreagovali su i Francuzi.

„Ali Kolinda je zaljubljena u Makrona. Nije moguće“, napisali su uz priložene fotografije sa Kolindinog Instagrama.

Podsetimo, bivša predsednica je mnoge zaintrigirala modnim kombinacijama koje je nosila dok je pratila utakmice Hrvatske reprezentacije.

Ona je bodrila hrvatsku reprezenaciju u pohod na bronzu u elegantnoj beloj haljini koju je dodatno podigao upečatljiv modni detalj, a reč je o marami na 'kockice' koju je stavila oko vrata, dok je kosu vezala u svoju prepoznatljivu punđu, a u rukama je ponosno držala hrvatsku zastavu.

1 / 4 Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Dan uoči utakmice Kolinda je prisustvovala jednom modnom događaju.

Za tu priliku obukla je crveni sako s velikom mašnom, duge crvene pantalone, a u opisu fotografije napisala je kako je reč o dizajnu hrvatske modne kreatorke Kristine Burje.

Kombinaciju je upotpunila šalom, torbicom i cipelama u istoj boji.

Brzo su krenuli i pozitivni komentari.

"Zgodna predsednica", "Jako si lepa i elegantna", "Prekrasna", "Izvrsna žena, dobro predstavlja lepotu svoje zemlje", "Prelepa", "Život je lepši kad te vidim", "Lepa naša", pisali su joj pratitelji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.