BIVŠEM BOKSERU ŽIVOT SE PRETVORIO U PAKAO: Dva puta su mu pucali na kafić, dojavljivali bombe, a sad mu je izgoreo automobil!
Foto: Ilustracija/Profimedia

istraga u toku

BIVŠEM BOKSERU ŽIVOT SE PRETVORIO U PAKAO: Dva puta su mu pucali na kafić, dojavljivali bombe, a sad mu je izgoreo automobil!

Granić se u medijima prvi put pojavio kao svedok napada na sudiju Bruna Marića koji se dogodio sredinom oktobra prošle godine u stobrečkom restoranu Epetium
Objavljeno:

Bivšem bokseru, a sadašnjem vlasniku poznatog splitskog kafića "Moon bar" 22-godišnjem Josipu Graniću delomično je izgoreo Audi A8 (star 12 godina u Šišgorićevoj ulici u Splitu kod kućnog broja 34, piše Slobodna Dalmacija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Požar je na vozilu buknula u petak oko dva sata uveče, a vatru su ugasili pripadnici Javne vatrogasne službe (JVP) Grada Splita, saznaje se u policiji. Jutros je počeo policijski uvid koji će utvrditi da li je požar namerno izazvan.

OTKRIVEN SMRTONOSNI GRIP NA BALKANU: Bolzano odnosi živote u Hrvatskoj!

Granić se u medijima prvi put pojavio kao svedok napada na sudiju Bruna Marića koji se dogodio sredinom oktobra prošle godine u stobrečkom restoranu Epetium. Nakon toga se proširila priča da je jednog od napadača na Marića u begu sprečio sam Granić, koji je demantovao tu priču za Jutarnji.hr. - Prava je istina da sam išao da razdavajam sukobljene strane samo da sprečim razbijanje po restoranu u vlasništvu porodice mog prijatelja Marina Plosnića. Praktično sam rastavljao sukobljene strane, a nikoga nisam udario, a pogotovo mi nije padalo na pamet da nekoga hvatam. Kada se dogodio taj napad u restoranu u Stobreču, ja sam sedeo na ručku s jednim prijateljem. Ušli su neki maskirani momci i krenuli prema stolu koji je nekoliko metara bio udaljen od moga stola. - Nisam odmah ni reagovao, ali kada su počeli u naguravanju između dve grupe da padaju pitari u restoranu, kada je pao frižider sa salatama, skočio sam i ja, pogotovo kada sam video da moj prijatelj Marin Plosnić sprečava devastiranje svoga lokala, rekao nam je tada Granić, koji, kaže, nije ni znao da je meta napada bio fudbalski sudija Bruno Marić.

- Ne razumem kontekst priče u koju me stavljaju neki mediji jer ja Bruna Marića ne poznajem. To je jedina prava istina, a nije nikakva istina da sam sedeo za njegovim stolom i neke još gore gluposti. I, ako hoćete, šokirao sam se kada sam pročitao da se tu radilo o pokušaju ubistva. Moram priznati da to nisam tako ni doživio ni video, a tako nije ni bilo – kaže nam Granić. Nakon tog događaja pred sam kraj Stare godine sa 30 metaka pucano je iz 'škorpiona' na Moon bar u ulici Matice Hrvatske na splitskim Gripama,a u događaju su navodno učestvovale dve osobe. Jedna je otvorila vatru iz puške u belom radničkom kobinezonu, a druga je čekala u automobilu. Policija ih nikad nije uhapsila. Policija nije uhapsila ni osobu koja je tri meseca pre toga pucala na "Moon" takođe u noćnim satima kada su ispaljena dva metka koja su završila u pročelju i podu kafića.

Bonus video: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.