"AKO BUDEŠ IMALA DEČKA, POLOMIĆU KOSTI I TEBI I NJEMU": Uznemiravao DEVOJČICU (16), kad čujete ko je ZGROZIĆETE SE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

"AKO BUDEŠ IMALA DEČKA, POLOMIĆU KOSTI I TEBI I NJEMU": Uznemiravao DEVOJČICU (16), kad čujete ko je ZGROZIĆETE SE!

Govorila mu je da prestane,odlazeći u drugu sobu, a on joj je nakon toga slao preteće poruke i pritom ju vređao

Objavljeno:

"Dobit ćeš batine i nećeš više hodati. Ako ćeš imati dečka, polomiću kosti i tebi i njemu" – pretnje su koje je 37- godišnjak uputio maloletnoj 16-godišnjakinji sa kojom je uporno pokušavao biti u ljubavnoj vezi.

Osim što ga je devojčica odbijala, jasno mu dajući do znanja koliku nelagodu i strah joj stvara, ona se o svemu hrabro obratila školskoj pedagoginji, ali i majci.

Srednjoškolka je ispričala da im je muškarac, koji je inače brat partnera njenje majke, dolazio u posetu i da ju je ljubio u obraz i pipao po kolenima. Govorila mu je da prestane,odlazeći u drugu sobu, a on joj je nakon toga slao preteće poruke i pritom ju vređao. Došao joj je i na rođendan u kuću u jednom mestu u Hrvatskoj, tako da je definitivno znao koliko godina ima.

Majka te inače povučene srednjoškolke, koja je zbog svega bila vrlo uplašena, nikad nije videla da se osumnjičeni neprimereno ponaša prema njenoj ćerki, ali je primetila da ga ona izbegava.

Silovanje
foto: Profimedia

Kada je uhapšen, osumnjičeni se branio ćutanjem, a u prilog mu nikako ne idu poruke koje je slao maloletnici i koje će biti čvrsti dokaz u postupku.

Inače, osumnjičeni je i sam otac jednog deteta, uspeo je da završi tek jedan razred osnovne škole, kaznena evidencija mu je vrlo bogatog opusa imovinskih delikata, a u ovom slučaju tužilaštvo, zbog dve pretnje smrću, za njega traži osam meseci zatvora.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.