TAKSISTI SLOMIO VILICU ZBOG KROFNI: Tinejdžer (18) pretukao vozača jer nije hteo da ga doveze tačno ispred marketa
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

užas

TAKSISTI SLOMIO VILICU ZBOG KROFNI: Tinejdžer (18) pretukao vozača jer nije hteo da ga doveze tačno ispred marketa

Pritvor je predložen zbog opasnosti od ponavljanja dela s obzirom na iskazanu količinu agresije i nagovaranje drugog na činjenje prekršaj

Objavljeno:

Istražni sudija Županijskog suda u Splitu prihvatio je predlog Državnog tužilaštva i odredio istražni pritvor18-godišnjem učeniku koji se sumnjiči da je pre tri dana slomio vilicu 56-godišnjem taksisti, navodi Dalmatinski portal.

Osumnjičeni je zajedno s prijateljem tražio od taksiste da se polukružno okrene u Dubrovačkoj ulici kako bi ih iskrcao tačno ispred poslastičarnice. Mladići su se zaželeli krofni, a očigledno im je bilo preteško da naprave 10 metara peške, odnosno da prieđu put. Sve se zbivalo rano ujutro, malo pre pet sati.

Taksi
foto: Profimedia

Međutim, ubzro je došlo do prepirke, jer taksista nije htio da počini saobraćajni prekršaj, pa je zatražio od mladića da napuste vozilo. Na kraju je dobio udarac u glavu, a u bolnici mu je utvrđen prelom čeljusti.

Osumnjičeni tinejdžer je priznao krivicu i izjavio da mu je žao.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od ponavljanja dela s obzirom na iskazanu količinu agresije i nagovaranje drugog na činjenje prekršaja.

(Espreso / Dalmatinski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.