OSUĐEN ZBOG NAPADA NA 2 ŽENE U SPLITU, A SAD OSUMNJIČEN I ZA UBISTVO ROĐENOG DEDE: Našli RASKOMADANO telo starca
Aleksandar Nišević, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

OSUĐEN ZBOG NAPADA NA 2 ŽENE U SPLITU, A SAD OSUMNJIČEN I ZA UBISTVO ROĐENOG DEDE: Našli RASKOMADANO telo starca

Pre brutalnih napada prošle godine mladić nije bio poznat široj javnosti

Objavljeno:

Radom istražitelja utvrđena je pozadina nestanka Miloša Niševića, a navodno su pre izvesnog vremena pronađeni ostaci njegovog tela, a sada je za ubistvo osumnjičen i Aleksandar.

Aleksandar Nišević (29) koji je dobio 11 godina zatvora zbog brutalnih napada na dve žene u Splitu osumnjičen je i za ubistvo svog dede Miloša Nišević (89) koji je nestao krajem 2019. godine.

Kako piše Jutarnji list, radom istražitelja utvrđena je pozadina nestanka, a navodno su pre nekog vremena pronađeni ostaci Niševićeva tela te sada sumnjiče i unuka za ubistvo.

Starcu je, neslužbeno, bila odrezana glava, a mladić je dedu ubio zbog koristoljublja, odnosno penzije. Mladića su i prijavili za teško ubistvoiz koristoljublja.

Pre brutalnih napada prošle godine mladić nije bio poznat široj javnosti, ali je policiji. Osuđivali su ga zbog krađa, a skupio je 13 presuda, no osuđivan je na uslovne kazne.

Prošle godine je, međutim, u istom danu napao dve žene, a ceo slučaj je uhvaćene kamerom.

Aleksandar Nišević
foto: Printscreen/Twitter

Prvo je napao ženu na plaži Firule. Udario ju je bocom u glavu te nastavio udaradi kad je pala na pod, a potom je u Ulici Antuna Branka Šimića kamenom u glavu udario 40-godišnju ženu koju je nastavio udarati šakama po glavi. Ubrzo su ga priveli i od tada je u pritvoru.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.