NAJNOVIJI DETALJI DRAME U HRVATSKOJ: Poznat ODNOS napadača i UBIJENOG!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

DETALJI

NAJNOVIJI DETALJI DRAME U HRVATSKOJ: Poznat ODNOS napadača i UBIJENOG!

Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i meštane navedenog naselja

Objavljeno:

U karlovačkom predgrađu Lemić Brdo večeras je došlo do pucnjave vatrenim oružjem. Policija je potvrdila da je jedna osoba poginula i jedna teško ranjena i da su i dalje na mestu događaja.

Policija je počinioca ubistva i ranjavanja ubrzo pronašla i on je, kako se navodi u saopštenju, “pod nadzorom policije”.

Kako se dalje navodi, po dojavi “na mesto događaja odmah su upućeni policijski timovi gde je zatečena jedna mrtva i jedna ranjena osoba, i da su ubrzo na terenu, u mestu Lemić Brdo, pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem”.

Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i meštane navedenog naselja, poručeno je iz policije.

Kako javlja Radio Mrežnica, počinilac ovog zločina je I.P., a ubijeni muškarac je takođe iz naselja Lemić Brdo.

Navodno su napadač i žrtva u rodbinskoj vezi.

Kako Hina neslužbeno saznaje od jednog meštanina, poginuli S.L., star oko 65 godina ubijen je u svom dvorištu, a ubio ga je izvesni Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Počinilac je stariji muškarac, I.P., nekadašnji lovac i penzioner, javlja Radio Mrežnica. Navodno je spominjao kolege lovce i pretio im.

Svedoci s Lemić Brda i meštani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mestu i pucao iz automata, a navodno je pokušao da zapali svoju kuću.

Policija je brzo opkolila područje, stigla je i Hitna, ali ranjenom muškarcu nisu mogli da priđu jer napadač nije bio pod kontrolom policije.

Bonus video:

01:00:19

CENTRALNI DNEVNIK 16.09.2022.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.