UHAPŠEN BOŽIĆ NAKON SKANDALA: Nasrtnuo je na POZNATOG POLITIČARA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuča

UHAPŠEN BOŽIĆ NAKON SKANDALA: Nasrtnuo je na POZNATOG POLITIČARA!

Protiv 49-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Objavljeno:

Policija je uhapsila Deana Božića, Čazmanca koji je juče pred televizijskim kamerama nasrnuo na čazmanskog gradonačelnika Dinka Piraka.

"U četvrtak 15. septembra u večernjim satima u Čazmi, 49-godišnjak je na ulici izrekao pretnju 57-godišnjaku te ga odgurnuo pred nekoliko osoba. Pretnja je kod 57-godišnjaka izazvala strah zbog 49-godišnjakovog ranijeg ponašanja prema njemu i drugim osobama", piše policija.

"49-godišnjak je zbog navedenog uhapšen te će nakon kriminalističkog istraživanja biti priveden pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave uz kaznenu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu, zbog počinjenja kaznenog djela 'Pretnja' iz članka 139. stavka 2. Kaznenog zakona.

Takođe, protiv 49-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, sledi optužni predlog nadležnom Prekršajnom odelu Opštinskog suda u Bjelovaru", izvestili su iz policije.

Podsetimo, incident se dogodio jučer nakon velikog nevremena u Čazmi, u trenutku kad je medijima izjavu davao potpredsednik vlade Tomo Medved.

Božić i Pirak se inače dobro znaju. Naime, Božić je Piraku u pretprošloj kampanji za lokalne izbore bio protivkandidat za gradonačelnika, i to kao kandidat stranke bivšeg gradonačalnika, Damir Bajs Nezavisne liste.

Osvojio je 7.34 posto glasova birača, odnosno pretposednje mesto od petoro kandidata, dok je Pirak pobedio u prvom krugu.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.