CELO HRVATSKO OSTRVO BILO NA NOGAMA ZBOG OVOG ČOVEKA, SVUDA SU BILE NJEGOVE FOTOGRAFIJE: A onda LUDI OBRT!
Hvar, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ STRINGER

AU, ČOVEČE...

CELO HRVATSKO OSTRVO BILO NA NOGAMA ZBOG OVOG ČOVEKA, SVUDA SU BILE NJEGOVE FOTOGRAFIJE: A onda LUDI OBRT!

Na stranicama policije objavili su fotografije nestale osobe i zamolili javnost za pomoć

Objavljeno:

Svađe između 42-godišnjeg Nemca Svena Fridriha i njegove supruge su očigledno bile tolike da je ona u jednom trenutku u naletu besa spakovala svoje stvari i vratila se u Nemačku sa dvoje dece, a tamo prijavila njegov nestanak.

Priča, kako prenosi portal GPmaljevac, ide otprilike ovako. Nemica je u petak, 19. avgusta, obavestila hrvatskog stanodavca da se vratila u Nemačku, ali da joj je dan ranije nestao suprug i ona ne zna gde je.

Meštani Hvara pokrenuli su potragu, intervenisali su policajci, vatrogasci i spasioci koji su počeli da pretražuju teren.

Na stranicama policije objavili su fotografije nestale osobe i zamolili javnost za pomoć. Nemca su uzalud tražili na Hvaru, ali policija ga je u subotu ujutro pronašla živog i zdravog u autobusu na graničnom prelazu Bregana. On je krenuo kući, u Nemačku.

Policija je obavila razgovor i utvrdila da se jednostavno udaljio od supruge i sam krenuo kući. Rekao je da je sa Hvara otišao u Split, kupio autobusku kartu, a ona je sama putovala kući.

“Jutarnji list” piše da je svađa morala biti jako gadna, sudeći po tome što je suprug otišao kući autobusom, a pritom im je čudno što je supruga njegov nestanak prijavila tek sledeći dan, nakon povratka u Nemačku.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.