Ludak za volanom: Reno 4 jurio u suprotnom smeru kroz tunel! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/24sata

NIJE IM BILO SVEJEDNO

Ludak za volanom: Reno 4 jurio u suprotnom smeru kroz tunel! (VIDEO)

Srećom, svojim nepažljivim uključivanjem na autoput nije izazvao saobraćajnu nesreću
Objavljeno:

Muškarca (78) su prijavili su drugi vozači koji su se s njim mimoišli na autoputu Klis - Solin. Policija je žurno izašla na teren i zaustavila muškarca koji će dobiti prekršajnu prijavu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Plavog Renaulta 4 prijavili su drugi vozači koji su se s njim mimoišli na toj deonici.

KOLINDA: U Hrvatskoj se živi bolje nego u Jugoslaviji, Tuđman je ostvario san svih Hrvata!

- Primetio sam ih kad sam krenuo da izlazim iz prvog tunela. Nisam video kada se uključio na autoput. Išao sam nizbrdo i svirao mu. Probao sam da ga usporim, spustio sam prozor i mahao mu rukom da vozi u krivom smeru. U automobilu su bila dva starija čoveka, ali nisu reagovali, samo su nastavili vožnju. Uzeo sam mobilni i počeo da ih snimam jer sam pomislio kako mi niko neće verovati što sam upravo doživeo. Bio sam na kraju tunela kada sam ih izgubio iz vida. Sve ukupno trajalo je nekoliko minuta, rekao nam je čitatelj.

Policija je brzo izašla na teren i zaustavila muškarca koji će dobiti prekršajnu prijavu iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na ulicama. Srećom, svojim nepažljivim uključivanjem na autoput nije izazvao saobraćajnu nesreću.

Bonus video: Budućnost vežbanja: Gejmeri spremite se za jedinstvenu realnost!

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.