HAOS U HRVATSKOJ: Snažna mećava, ZAROBLJENI AUTOBUSI SA DECOM! (VIDEO)
Foto: Reuters

blokada

HAOS U HRVATSKOJ: Snažna mećava, ZAROBLJENI AUTOBUSI SA DECOM! (VIDEO)

Širom Hrvatske, pada obilan sneg a na Sljemenu je prava snežna mećava. Pet autobusa s decom su tamo zaglavljena, javljaju hrvatski mediji
Objavljeno:

Širom Hrvatske, pada obilan sneg a na Sljemenu je prava snežna mećava. Pet autobusa s decom su tamo zaglavljena, javljaju hrvatski mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kombi je sleteo sa ulice i zaustavio saobraćaj. Deca čekaju u Tomislavcu da se očisti put. Na Sljemenu je ostalo zarobljeno i desetine ljudi.

Sneg je u poslepodnevnim satima počeo da pada i u gradovima u središnjoj Hrvatskoj, pa tako pada u Zagrebu, Karlovcu i drugim mestima, javlja portal "Indeks".

Iz hrvatskog Državnog meteorološkog zavoda (DHMZ) upozoravaju da tu zemlju očekuju obilne snežne padavine i stvaranje snežnog pokrivača debljine i više desetina centimetara.

U subotu i nedelju najavljuje se prolazno smirivanje vremenskih prilika, a zatim od ponedeljka novo zahlađenje i povremene padavine: sneg u unutrašnjosti, a na Jadranu uz kišu mestimice susnežica i sneg. Takvo bi vreme trebalo da potraje sve do četvrtka. Najavljeno je da će se temperatura narednih dana u pojedinim mestima spustiti i na minus 10 stepeni.

"Jutarnji list" javlja da pojedini putevi u Hrvatskoj nisu prohodni. Na auto-putu A4 Goričan-Zagreb prekinut je saobraćaj zbog preprečenih teretnih vozila između čvorova Novi Marof i Breznički Hum u smeru ka Zagrebu. Zimski su uslovii na auto-putevima duž cele A2 Zagreb-Macelj te A4 Goričan-Breznički Hum.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.