AKO HODATE GOLI ILI U KUPAĆEM, POPIĆETE KAZNU OD 60 EVRA: Hrvati se ne libe da UDARE PO DŽEPU, evo i gde
Ilustracija, Foto: Printscreen

sramno!

AKO HODATE GOLI ILI U KUPAĆEM, POPIĆETE KAZNU OD 60 EVRA: Hrvati se ne libe da UDARE PO DŽEPU, evo i gde

Te 2016. godine postavljeno je obaveštenje o propisima, a odlučeno je da kazne za hodanje starim jezgrom ''u kupaćem kostimu, bez gornjeg ili donjeg dela odeće'' iznose hiljadu kuna, odnosno 500 kuna (oko 7.700 dinara)na licu mesta

Objavljeno: 21:04h

Izgleda da mnogi ne shvataju ozbiljno propise koji brane kupaće kostime i golu kožu u starom jezgru Dubrovnika, piše Index.hr. Grad je i ovog vikenda prepun turistkinja koje šetaju Stradunom u kupaćim kostimima i oskudnoj odeći, a neke od njih uhvatili su fotografi.

Odluku o zabrani šetanja u kupaćim kostimima i oskudnoj odeći Dubrovčani su doneli još pre šest godina, kada je omogućeno kažnjavanje turista koji su neprimereno odeveni na javnim površinama u istorijskom jezgru Dubrovnika.

1 / 5 Foto: Profimedia

Te 2016. godine postavljeno je obaveštenje o propisima, a odlučeno je da kazne za hodanje starim jezgrom ''u kupaćem kostimu, bez gornjeg ili donjeg dela odeće'' iznose hiljadu kuna, odnosno 500 kuna (oko 7.700 dinara)na licu mesta.

Bonus video:

02:27

ČUVENOG PEVAČA IZNABADALI PESNICAMA! Muvao devojku ozloglašenog kriminalca, pa zamalo da ZAVRŠI U SAVI! Jeziva ispovest na Kurir TV

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.