TERORISTIČKI NAPAD U BERLINU JE NAMEŠTALJKA! Hrvatski poslanik postavio pitanje koje TRESE EVROPU! (VIDEO)
Foto: Beta/Fonet

ŠTA SE STVARNO DESILO?

TERORISTIČKI NAPAD U BERLINU JE NAMEŠTALJKA! Hrvatski poslanik postavio pitanje koje TRESE EVROPU! (VIDEO)

U članku koji je Pernar podelio, nemački pobornik teorija zavera Gerhard Wisnewski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u celom slučaju
Objavljeno: 09:51h

Predstavnik Živog zida u Saboru, Ivan Pernar juče je svojom objavom na Fejsbuku još jednom privukao veliku pažnju javnosti. On je podelio članak u kojem u kojem dovodi u pitanje teroristički napad u Berlinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pernar je istakao da mu je veoma čudno što niko nije video žrtve napada u Berlinu i da sve izgleda kao velika nameštaljka. Niko nije video nijednu povređenu osobu, niti su objavljena imena žrtava.

Tragedija u Berlinu: Kamion uleteo na božićni sajam i ubio 9 ljudi, najmanje 50 povređeno!

- Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigde video ni jednog povređenog niti je bilo gde objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016 na božićnom sajmu u Berlinu - napisao je Pernar.

U članku koji je Pernar podelio, nemački pobornik teorija zavera Gerhard Wisnewski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u celom slučaju.

Podsetimo, nemačka policija je potvrdila identitete nekolicine ubijenih u napadu. Kako piše Gardijan, ubijeni su 31-godišnja Fabrizia Di Lorenzo, Dalia Elyakim (čiji je muž teško povre]en u napadu), Nada Cizmar i poljski vozač kamiona Łukasz Urban.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.