POLICAJCI U UPUCALI ČOVEKA U ŽMINJU ZBOG PRISILE: Muškarac nije životno ugrožen
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

hrvatska policija

POLICAJCI U UPUCALI ČOVEKA U ŽMINJU ZBOG PRISILE: Muškarac nije životno ugrožen

Do upotrebe sredstava prisile došlo je jer 34-godišnji muškarac nije postupao po više puta izdatim naredbama policijskih službenika.

Objavljeno: 23:44h

Usled upotrebe prisile i vatrenog oružja policijski službenici su u petak uveče na području Žminja, grada u Hrvatskoj, povredili 34-godišnjaka koji je prevezen u pulsku Opštu bolnicu, saopštila je večeras istarska policija.

Prema podacima policije, u petak u večernjim časovima na području Žminja policijski službenici Policijske uprave istarske, sprovodeći pojačane aktivnosti u cilju sprečavanja krivičnih dela i prekršaja, postupali su prema 34-godišnjem muškarcu pa je prilikom akcije došlo do upotrebe sredstava prisile i vatrenog oružja.

- Do upotrebe sredstava prisile došlo je jer 34-godišnji muškarac nije postupao po više puta izdatim naredbama policijskih službenika, već je, držeći u ruci nepoznati predmet koji zbog slabe osvetljenosti nije bilo moguće identifikovati, krenuo na policijske službenike koji su, da bi odbili napad, upotrebili sredstva prisile - navela je policija u saopštenju.

Muškarac, navodno iz Pazina, je tom prilikom zadobio povredu noge, nakon toga je prevezen u bolnicu i nije životno ugrožen.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.