SUMNJIV BROD SA EKVADORA UPLOVIO U LUKU BAR! Uhapšen ŠPEDITER nakon otkrića 400 kilograma KOKAINA
Kokain, Foto: Printscreen/Facebook/Marko Milačić

akcija policije

SUMNJIV BROD SA EKVADORA UPLOVIO U LUKU BAR! Uhapšen ŠPEDITER nakon otkrića 400 kilograma KOKAINA

Prilikom kontrole službenici carina su samoinicijativo odlučili da se četiri kontejnera dodatno kontrolišu skenerom

Objavljeno:

Policija je uhapsila špeditera iz Bara Đ.D. zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu Logističkog centra kompanije Voli, objavili su pogorički mediji.Zvaničnu potvrdu ove informacije nije večeras biti moguće dobiti. Specijalno tužilaštvo i Uprava policije najavili su konferenciju za medije za sutra.

Direktorka Uprave prihoda Milena Petričević je kazala da je brod sa rizične destinacije Ekvador uplovio u Luku Bar 2. januara sa 109 kontejnerskih sadržaja, od kojih je 70 bilo po specifikacijama.

Prilikom kontrole službenici carina su samoinicijativo odlučili da se četiri kontejnera dodatno kontrolišu skenerom, koji je pokazao da je sadržaj sumnjiv. Nakon toga obaviještena je Uprava policije koja je dalje donijela odluku o taktičkom postupku istrage, kazala je ona.

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović potvrdio je juče da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplenjeno više stotina kilograma kokaina.

Mediji su prethodno, pozovajući se na nezvanične policijske izvore, objavili da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplijenjeno nekoliko stotina kilograma kokaina.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.