Dijalog crnogorske vlasti i opozicije na pomolu, Milu članstvo u NATO prioritet (FOTO)

Relaksiraniji tonovi

Dijalog crnogorske vlasti i opozicije na pomolu, Milu članstvo u NATO prioritet (FOTO)

Za dijalog oko izbornih pravila, koje bi sprovela vlada nacionalnog jedinstva zalaže se veliki deo opozicije. Demokratski front za subotu zakazao protestni skup u Herceg Novom
Objavljeno:

Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić pokrenuće inicijativu za dijalog na najvišem nivou u cilju izgradnje izbornog poverenja i organizovanja fer i slobodnih izbora, saopšteno je iz kabineta predsednika parlamenta.

Za dijalog oko izbornih pravila, koje bi sprovela vlada nacionalnog jedinstva zalaže se veliki deo opozicije: Demos Miodraga Lekića, URA Žarka Rakčevića i Demokrate Alekse Bečića. Oni traže posredovanje EU u dijalogu i uvereni su da "međunarodni faktori moraju protisnuti" vladajući Demokratsku partiju socijalista na dijalog. Milo neće da se povuče, opozicija ne popušta, Rusija se ograđuje (FOTO) (VIDEO) Deo opozicije okupljen u Demokratskom frontu protestima traži ostavku vlade, odbija da se vrati u parlament. DF će u subotu održati veliki skup u Herceg Novom na kojem će predstaviti dalji plan sveobuhvatne akcije, koji će osim protesta, uključuti i oblike građanske neposlušnosti. Brutalnost Milove policije: Tukli su narod nemilosrdno i to je izgledalo ovako! (FOTO) Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je danas u parlamentu da je njegova partija za dijalog o poboljšanju izbornih uslova, ali da je u ovom trenutku poziv za članstvo u NATO "najvažniji nacionalni prioritet". DPS je spremna za izbore odmah posle dobijanje pozivnice. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.