Učinimo svijet velikim - zajedno! U CG osvanuo bilbord podrške Putinu i Trampu (FOTO)
Foto: Reuters / Stevo Vasiljević

Učinimo svet ponovo velikim - zajedno!

Učinimo svijet velikim - zajedno! U CG osvanuo bilbord podrške Putinu i Trampu (FOTO)

Slični bilbordi pojavili su se nakon Trampove pobede u Srbiji i Republici Srpskoj
Objavljeno: 10:23h

Pobeda Donalda Trampa dala je nadu mnogim građanima širom sveta, umornim od ekspanzionističko - kolonijalnih ratova SAD, koji su doveli do potpunog kolapsa mediteranskih zemalja, a indirektno i Evrope, ističe redakcija portala In4S, koja je u Danilovgradu postavila bilbord podrške Putinu i Trampu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Izjave Donalda Trampa, koji ne podržava NATO, kao i njegov stav da se obnove odnosi sa Rusijom, koji su za vreme Obamine administracije stigli do antiruske histerije u EU i SAD, najavljuju novu političku klimu i smirivanje ratnih, kao i ekonomskih žarišta.

foto: Reuters / Stevo Vasiljević

- Tako je u Crnoj Gori, koja je prema anketama podržavala Trampovu kandidaturu sa čak 84 odsto, osvanuo bilbord našeg portala na kojem su predstavljeni ruski predsednik Vladimir Putin i novoizabrani američki predsjednik Donald Tramp sa dopunjenom porukom iz njegove predsedničke kampanje: "Učinimo svet ponovo velikim - zajedno" - ističe redakcija In4S.

foto: Reuters / Stevo Vasiljević

Slični bilbordi pojavili su se nakon Trampove pobede u Srbiji i Republici Srpskoj, gde su građani takođe u velikom broju podržavali njegovu kandidaturu.

(Espreso.co.rs / In4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.