PUCNJAVA U BERANAMA: Ispaljeno OKO 20 PROJEKTILA, UHAPŠENA 1 OSOBA, za drugom se traga
Policija, Foto: Profimedia

HOROR

PUCNJAVA U BERANAMA: Ispaljeno OKO 20 PROJEKTILA, UHAPŠENA 1 OSOBA, za drugom se traga

Policija je u Beranama 18. novembra oko 22.00 časa obaveštena da je u ulici Svetog Save došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je više lica povređeno

Objavljeno:

Crnogorska policija je uhapsila jednu osobu, dok se za drugom traga zbog pucnjave u Beranama koja se dogodila u četvrtak.

Policija je u Beranama 18. novembra oko 22.00 časa obaveštena da je u ulici Svetog Save došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je više lica povređeno.

Izlaskom na lice mesta gde je izvršen uviđaj od strane višeg državnog tužioca, utvrđeno je da je iz jednog vozila u pokretu došlo do upotrebe vatrenog oružja pri čemu je ispaljeno oko 20 projektila iz automatske puške nepoznate marke i kalibra u pravcu vozila gde su bili oštećeni K.S. (27), I.S. (24) i M.K. (24).

K.S. i M.K. su zadobili ovom prilikom teške telesne povrede dok je I.S. zadobio lake telesne povrede.

Policija je preduzela intenzivne operativno - istražne mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja, a sve u saradnji sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju i u veoma kratkom roku identifikovala izvršioce i rasvetlila krivično delo, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da je M.Z. (30) iz Berana izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Ovo lice se nalazi u bekstvu i preduzimaju se intenzivne aktivnosti na lociranju ovog lica i njegovog lišenja slobode.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu sumnjiči se M.Đ. (32) iz Berana i on je lišen slobode.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.