Ubistvo snajperom u Budvi: Pižonov zet ubijen zbog 300 kg kokaina?

Obračun u crogorskom podzemlju

Ubistvo snajperom u Budvi: Pižonov zet ubijen zbog 300 kg kokaina?

Đuričković je bio vlasnik „Old fišerman paba“, koji se nalazi u parku preko puta Starog grada i zet je fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona
Objavljeno: 08:56h

Goran Đuričković, koji je iz snajperske puške ubijen u utorak ispred svog kafića u Budvi, stradao je u obračunu narko-klanova povezanih s nestankom 300 kilograma kokaina u Španiji, zbog čega je u Beogradu u noći između 19. i 20. februara likvidiran Goran Radoman. Ubijen kontroverzni biznismen Goran Đuričković! Ubice uspele iz drugog pokušaja! Đuričković je bio vlasnik „Old fišerman paba“, koji se nalazi u parku preko puta Starog grada i zet je fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona.

- Đuričković je bio meta dva atentata, ali tek iz trećeg pokušaja je likvidiran. Prvi put ubijen je njegov kum Saša Marković, dok je dva meseca kasnije slučajnom akcijom saobraćajne policije u Kotoru sprečena dobro isplanirana likvidacija ovog Budvanina. Tada su uhapšeni Aleksandar Marković i Majki Gregorij Feraris pod sumnjom da su pripremali Đuričkovićevo ubistvo. Ipak, osumnjičeni su negirali vezu sa planom za likvidaciju Đuričkovića - kaže naš izvor blizak istrazi. Kako prenose crnogorski mediji, ubistvo Đuričkovića se dogodilo nakon što je ustao od stola u otvorenoj bašti i zakoračio prema marini. U tom trenutku su se čula tri pucnja, nakon čega je Đuričković pao u more. Tokom uviđaja je utvrđeno da je pucano sa zidina Starog grada.
Crnogorska policija sumnja da je ubistvo Đuričković nastavak obračuna dva crnogorska klana, budvanskog i kotorskog, započetog u Valensiji prošle godine, kada je ukradeno 300 kilograma kokaina. Sukob ova dva klana je počeo ubistvom Cetinjanina Gorana Radomana, koji je pripadao kotorskom klanu, a poznat je bio i kao blizak saradnik Dragana Dudića Frica, koji je slovio za bliskog prijatelja Darka Šarića. Ubrzo je usledila odmazada suprotnog klana, te je 17. aprila ubijen Đuričkovićev kum Saša Marković. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.