Nije kovao zavere samo u CG, Sinđelića love i ukrajinske bezbednosne službe! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook.com/istrebljivacstetocina

Traži se

Nije kovao zavere samo u CG, Sinđelića love i ukrajinske bezbednosne službe! (FOTO)

Ukrajinci navodno traže Aleksandra Sinđelića, osumnjičenog da je jedan od organizatora kriminalne grupe, koja je pripremala terorističke napade na izborni dan u Crnoj Gori
Objavljeno: 08:30h

Vijesti prenose da se na sajtu ukrajinskog Centra za istraživanje zločina protiv nacionalne bezbednosti nalaze podaci o Sinđeliću, te da se on tereti da je ratovao na strani proruskih snaga u Donbasu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Sinđelić se od pre par dana nalazi u zatvoru kod Podgorice, zbog sumnje da je jedan od organizatora grupe koja je na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra pripremala napade na institucije, građane i hapšenje premijera Mila Đukanovića.

On je do nedavno bio nedostupan državnim organima Crne Gore, koji su noć uoči izbora uhapsili grupu od 19 državljana Srbije, na čelu sa penzionisanim generalom, bivšim komandantom srpske žandarmerije Bratislavom Dikićem.

Sinđelić je pre nekoliko dana, po tvrdnjama njegovog advokata Milana Vujovića, samoinicijativno došao u Crnu Goru i predao se vlastima.

Ovo nije zajebancija, 23 ljudi sam razmestio! Ovako je zvučao Dikićev dogovor o Milovoj otmici! (AUDIO) Crnogorsko državno tužilaštvo se do sada nije zvanično oglasilo povodom hapšenja Sindjelića, jer predmet, kako je objašnjeno iz te institucije, nosi oznaku tajnosti.

foto: Nebojša Mandić

Sinđelić je u pritvoru do mesec dana i on je sa još dve osobe iz uhapšene grupe, penzionisanim generalom policije Dikićem i Kristinom Hristić osumnjičen za pokušaj terorizma.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.