Lepoj Podgoričanki našli KOKAIN u gaćicama, a dobila SMEJURIJU od kazne! (FOTO)
Foto: facebook.com/emmatotalqueen

Da li je moguće?

Lepoj Podgoričanki našli KOKAIN u gaćicama, a dobila SMEJURIJU od kazne! (FOTO)

Ona je uhapšena 17. avgusta ove godine u Portu Montenegru u Tivtu, dok se ukrcavala na jahtu zajedno sa još tri prijateljice, poznate u javnosti po elitnoj prostituciji
Objavljeno: 14:58h

Podgoričanka Ema Đuhić, koju je policija uhapsila letos u Tivtu zbog posedovanja 7,5 grama kokaina, sakrivenih u njenom donjem vešu, odlukom Višeg tužilaštva u Podgorici neće odgovarati kirivično za posedovanje droge jer je ovo tužilaštvo procenilo da se radi o količini koja je namenjena za ličnu upotrebu, saznaju Dnevne novine. Predmet je prosleđen Prekršajnom sudu u Podgorici koji će odlučivati da li će i koliko Đuhić biti kažnjena zbog posedovanja ove količine kokaina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Đuhić je uhapšena 17. avgusta ove godine u Portu Montenegru u Tivtu, dok se ukrcavala na jahtu zajedno sa još tri prijateljice, Željkom Rolović iz Kotora, Vanjom Simić iz Loznice i Aleksandrom Radojević iz Beograda, poznate u javnosti po elitnoj prostituciji. Policijska akcija na graničnom prelazu u luci Porto Montenegro izvedena je na osnovu operativnog podatka da devojke nose drogu. Zajedničkim aktivnostima tivatske i granične policije, one su zaustavljene i detaljno kontrolisane. Kod Đuhić je u donjem vešu pronađeno sedam zamotuljaka sa oko 7,5 grama materije za koju se posumnjalo da se radi o opojnoj drogi kokain.

foto: Zorana Jevtić

Iz Višeg tužilaštva za Dnevne novine su saopštili da je tokom izviđaja saslušano više lica u svojstvu svedoka i izvršena potrebna veštačenja.

- Nakon ovih radnji je ocenjeno da predmetna droga nije bila namenjena daljoj prodaji, već za ličnu upotrebu, a koja radnja ne podleže krivičnoj već prekršajnoj odgovornosti, zbog čega je dana 4. oktobra 2016. godine, ovo tužilaštvo, Sudu za prekršaje u Podgorici podnelo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u odgovoru Višeg tužilaštva.

Đuhić je, zajedno sa Rolovićevom, već prekršajno odgovarala zbog posedovanja droge i u januaru ove godine. Njih dve uhapšene su 19. januara u Budvi, nakon što je policija kod Đuhićeve pronašla oko 13 grama marihuane, a kod Rolovićeve “predmet sa tragovima praškaste materije”. Budvanski inspektori pustili su ih na slobodu nakon što se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Đuhić je i ranije dovođena u vezu sa poslom organizovane prostitucije kojim se bavi Rolović. Naime, ona je saslušana u okviru istrage koja je vođena protiv Rolović, osumnjičene za organizovanje prostitucije.

(Espreso.co.rs / CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.