OPET SKANDAL U PODGORIČKOJ GIMNAZIJI: Ušla u školu i nudila seks đacima!
Foto: AP

više opreza!

OPET SKANDAL U PODGORIČKOJ GIMNAZIJI: Ušla u školu i nudila seks đacima!

Podgorički mediji objavili su da je neimenovana žena srednjih godina pre nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala sa nekoliko studenata i nudila im seksualne usluge
Objavljeno:

U jeku političkih turbulencija nakon tesnog rezultata na nedavnim parlamentarnim izborima, Crnu Goru potresa i jedan skandal sasvim drugog tipa. Prema pisanju tamošnjih, ali i srpskih medija, u dvorištu 1. podgoričke gimnazije odigrala se svojevrsna drama u kojoj je jedan od aktera bila izvesna prostitutka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podgorički mediji objavili su da je neimenovana žena srednjih godina pre nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala sa nekoliko studenata i nudila im seksualne usluge. U školi je zavladao zavet ćutanja među zaposlenima koji redom tvrde da nisu upoznati sa ovim slučajem, no školska je uprava sve prijavila policiji.

Seks skandal u podgoričkoj gimnaziji: Đaci se snimali u toaletu, direktorka ćuti!

foto: AP

- Niti sam čuo, niti primetio išta neobično u školi, niti zabrinutost među učenicima, a ne znam ni da je iko od roditelja reagovao zbog takvog nečeg, prema tome ne znam da se išta slično dogodilo - rekao je jedan od profesora gimnazije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.