Šokantan preokret! Novi crnogorski premijer biće Bošnjak, Milo ipak gubi vlast?
Foto: Fonet

Tursko-ruska ofanziva

Šokantan preokret! Novi crnogorski premijer biće Bošnjak, Milo ipak gubi vlast?

Demokratska opozicija u CG nudi bošnjačkim manjinskim partijama mesto premijera, Turci pritiskaju Bošnjake da prihvate tu ponudu, saznaje Espreso
Objavljeno: 18:44h

Veleobrt u Crnoj Gori! Taman kad su svi pomislili da Milo Đukanović nastavlja višedecenijsku vladavinu, u zaustavnom vremenu može doći do velikog preokreta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kako Espreso ekskluzivno saznaje, demokratska opozicija, čiji je jedan od lidera i Nebojša Medojević, čelnik Demokratskog fronta, poslala je ponudu Bošnjačkoj stranci da se priključi njima i da zajedno formiraju vlast i svrgnu Đukanovića.

Na scenu iz kog filma vas podseća Milo Đukanović? (FOTO)

Zauzvrat, Bošnjaci bi dobili mesto premijera u novoj vladi Crne Gore! Prema saznanjima našeg portala, Turska je veoma zainteresovana za ovaj scenario, a njeni visoki zvaničnici poslednjih dana pritiskaju lidere Bošnjačke stranke da prihvate ovu ponudu.

foto: Reuters

OBRT: Bratislav Dikić za 100.000 evra glumio teroristu?!

U pozadini cele priče, naravno, nalaze se ruski interesi na jednoj i Zapad, na drugoj strani. Vladimir Putin proglašen je najvećim gubitnikom upravo završenih izbora u CG, ali zahvaljujući jakim vezama koje u poslednje vreme ima s turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erddoganom, scenario "osvajanja Podgorice" ipak nije tako nemoguć kako se činilo do pre neki dan.

BUKTI RAT DVA NAJJAČA CG KLANA: Ovo je bolje od filma Kum, i dešava se na Jadranu! (FOTO) (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.