BUKTI RAT DVA NAJJAČA CG KLANA: Ovo je bolje od filma Kum, i dešava se na Jadranu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP, Facebook

do istrebljenja

BUKTI RAT DVA NAJJAČA CG KLANA: Ovo je bolje od filma Kum, i dešava se na Jadranu! (FOTO) (VIDEO)

Za samo mesec dana desilo se osam likvidacija i četiri teška ranjavanja. Na velika vrata ušli su tiho, nenadano, niotkud i poslati noćna mora domaće, regionalne i svetske policije.
Objavljeno: 10:38h

Kotor, grad podno Orijena i Lovćena, grad koji je pod zaštitom UNESK-a, grad u kome se dodiruju pravoslavna crkva i katolička katedrala, grad poznat i po Bokeljskoj noći i po spektakularnim dočecima Nove godine na trgovima, poslednjih nekoliko godina je samo geografska odrednica koja pomaže onima koji to ne znaju da shvate gde su Škaljari, a gde Kavači.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Dva naselja po kojima su dobila imena dva najveća mafijaška klana u Crnoj Gori koji su svoje kriminalne aktivnosti raširili bukvalno po celom svetu, dva naselja koja su dobila status crnogorskog Korleonea.

Ne tako davno bio je to jedan mafijaški klan, ali nakon nestanka 200 kg kokaina u španskoj luci Valensija počeo je krvavi rat čiji tragovi idu od Srbije preko Španije pa sve do južne Afrike. Prema našim saznanjima jedan od pripadnika klana uzeo je robu kao vid naplate što se o njemu za vreme dok je bio u zatvoru nisu brinuli na način na koji je on smatrao da treba. Od tada počinje „klanje“.

Vođa škaljaraca težak nekoliko stotina miliona evra

Jovica Jovan Vukotić je vođa škaljaraca. On je navodno pod zaštitom Luke Bojovića i Filipa Koraća, označenih kao najmočniji ljudi u srpskom podzemlju. Čovek je poreklom sa Čeva kod Cetinja.

Relatvno skoro se stvorio u Kotoru sa bogatstvom koje se procenjuje na stotine miliona evra. Taj novac je napravio napolju, van Crne Gore, preprodajom droge, jer isključivo rade sa drogom.

Kada je njemu i negovoj ekipi uskraćen manevarski prostor po Evropi, došli su kući, u rodni Kotor, jer su većina momaka iz ekipe rođeni Kotorani, i tu su počeli problemi koji su preko nastali u poslu sa drogom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.