Tužilac: Ima dokaza, Dikić i ostali uhapšeni prerušeni u policiju hteli da pucaju u ljude!
Foto: Dado Đilas/Fonet

Nastavlja se cirkus

Tužilac: Ima dokaza, Dikić i ostali uhapšeni prerušeni u policiju hteli da pucaju u ljude!

Katnić je u intervjuu podgoričkoj televiziji "Vijesti" rekao da je plan da se grupa obuče u uniforme crnogorske policije, da uđe u Skupštinu Crne Gore, pa da odatle, u određenoj situaciji, zapuca na građane, što bi, prema planu, izazvalo nasilje širih razmera
Objavljeno: 08:27h

"Postoje činjenični dokazi da je grupa uhapšenih državljana Srbije nameravala da organizuje nasilje krajem izbornog dana i izvrši teroristička dela u Crnoj Gori", izjavio je crnogorski specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milivoje Katnić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Katnić je u intervjuu podgoričkoj televiziji "Vijesti" rekao da je plan da se grupa obuče u uniforme crnogorske policije, da uđe u Skupštinu Crne Gore, pa da odatle, u određenoj situaciji, zapuca na građane, što bi, prema planu, izazvalo nasilje širih razmera. Grupa je, prema objašnjenju Katnića, nameravala da "iskoristi narod, simulacijom da je napadnut od svoje policije". Na taj način, prema objašnjenju Katnića, trebalo je da se "simulira" sukob policije i naroda. Postojala je namera da se oružje podeli i narodu. Katnić je kazao da je u pomenuti teroristički plan bilo uključeno više "kriminalnih grupa" čije lokacije još nisu otkrivene.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.