U KOTORU NE SLUŠAJU NI DON BRANA: Klanovi nastavili krvoproliće uprkos naredbi Mićunovića!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

nemaju poštovanje

U KOTORU NE SLUŠAJU NI DON BRANA: Klanovi nastavili krvoproliće uprkos naredbi Mićunovića!

Mićunović, koji više od 20 godina bukvalno kontroliše sve crnogorske kriminalne grupe, prvi put je doživeo da se njegova reč ne poštuje
Objavljeno: 11:27h

Brano Mićunović, kum crnogorskog podzemlja, pokušao je da smiri sukob između škaljarskog i kavačkog klana u kome su do sada ubijena devetorica i ranjena četvorica kriminalaca, ali po prvi put, nije uspeo, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mićunović, koji više od 20 godina bukvalno kontroliše sve crnogorske kriminalne grupe, prvi put je doživeo da se njegova reč ne poštuje.

foto: News1

- Mićunovića su do sada slušali svi, čak i kriminalci mnogo jačeg kalibra nego što su vođe ova dva suprostavljena kotorska klana. Njegova reč je godinama bila poslednja. On je kriminalcima davao slobodu, ali kada je dolazilo do eskalacije sukoba između suprostavljenih grupa Mićunović se svaki put umešao. Kada se onumeša, znalo se šta se dešava. Rat je morao da prestane, a Mićunović se mešao samo kada su sukobi dolazili na taj nivo da mogu da ugroze sigurnost ostalih kriminalnih ekipa. Zato je reagovao i sada. Sukob škaljarskog i kavačkog klana iz Kotora se preneo u Srbiju, u Beograd i Novi Sad. Tragovi krvi i kokaina su na sve strane kaže izvor upućen u istrage ubistava koja su potpisana hicima ove dve kotorske grupe.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mićunovićeva reč, međutim, ovog puta nema stari, neprikosnoveni autoritet.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.