DA LI BIVŠI PREMIJER NAPUŠTA DPS? Oglasio se Marković, sve je objasnio
Duško Marković, Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

lažna vest

DA LI BIVŠI PREMIJER NAPUŠTA DPS? Oglasio se Marković, sve je objasnio

Kako javljaju posmatrači iz nevladinog sektora, glasanje međutim prate brojne nepravilnosti dok partije tvrde da na pojedinim mestima ima incidenata

Objavljeno:

Bivši crnogorski premijer Duško Marković kategorički je demantova navode srpskih tabloida da je napustio štab Demokratske partije socijalsita (DPS) i da osniva novu partiju.

"Ova lažna vest puštena je od onih koji su čuli moj politički stav i znaju snagu liste Evropski tim za Nikšić koju predvodi Sanja Damjanović", napisao je Marković na Tviteru. Vest da Marković napušta DPS su objavili pojedini srpski tabloidi u danu kada se u Nikšiću održavaju lokalni izbori.

Ti lokalni izbori su prva provera rejtinga političkih snaga pošto je Demokratska partijska socijalista (DPS) predsednika Mila Djukanovića prošlog leta izgubila vlast na parlamentarnim izborima, i smene na vlasti na državnm nivou.

Do 17.00 na lokalnim izborima u Nikšiću, kako je saopštila Opštinska izborna komisija, izašlo je 78 odsto birača a policija tvrdi da izborni dan u tom grugom po veličini gradu u Crnoj Gori protiče bez ozbiljnijih incidenta.

Kako javljaju posmatrači iz nevladinog sektora, glasanje međutim prate brojne nepravilnosti dok partije tvrde da na pojedinim mestima ima incidenata.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.