Mafija likvidira na nov način: Ubica gledao Kotorane dok ih je bomba raznosila!
Foto: AP, ILUSTRACIJA

Bez milosti

Mafija likvidira na nov način: Ubica gledao Kotorane dok ih je bomba raznosila!

Bomba deluje ubojito u velikom radijusu. Mogao je poginuti neko deset metara udaljen. Birali su sigurniji način likvidacije
Objavljeno:

Kotorani Goran Biskupović (28) i Miloš Bošnjak (25) likvidirani su na do sada nezabeležen način u mafijaškim obračunima u Crnoj Gori - oni su najverovatnije ubijeni improvizovanom napravom rasprskavajućeg usmerenog dejstva u trenutku dok su prolazili pored eksploziva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako pišu podgoričke “Vijesti”, nezvanično bomba je bila sakrivena u žbunju i aktivirana je na daljinski i da je ubojito delovala ka metama.

- Ovaj sistem do sada nije korišćen u likvidacijama. Korišćeni su drugi sistemi - podmetanje eksploziva pod vozilo, u objekte, ali je ovo prva likvidacija na ovaj način u Crnoj Gori... Ne sećam se ni da je u državama okruženja bilo ovakvih likvidacija, kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Bombaški napad u Kotoru, poginuli Miloš Bošnjak i Goran Biskupović!

On je rekao da ta mina ne “bira” žrtve uprkos tome što se radi o bombi usmeravajućeg dejstva, odnosno da bi prekuče u Kotoru bilo još žrtava da su se u tom trenutku zadesile na istom mestu.

foto: Ilustracija, Dragan Kadić

- Bomba deluje ubojito u velikom radijusu... Mogao je poginuti neko ko je deset metara udaljen... Birali su jedan od sigurnijih načina likvidacije. Onaj ko je aktivirao napravu bio je u njihovom vidokrugu, kazao je izvor “Vijesti”.

(Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.