DRITAN ABAZOVIĆ NIJE SASLUŠAN ZA TO KO MU JE NUDIO 21 MILION EVRA: Ipak SDT je sada preduzelo OVAJ KORAK!
Dritan Abazović, Foto: printscreen

crna gora

DRITAN ABAZOVIĆ NIJE SASLUŠAN ZA TO KO MU JE NUDIO 21 MILION EVRA: Ipak SDT je sada preduzelo OVAJ KORAK!

Podgoričkom dnevniku je iz SDT-a saopšteno da je predmet u fazi izviđaja, a više informacija i podataka nije moguće saopštiti radi zaštite interesa postupka koji je u toku

Objavljeno:

Potpredsednik crnogorske vlade i lider URA Dritan Abazović nije saslušavan povodom izjave da mu je nuđeno 21 miliona evra da ne pravi koaliciju sa izbornim listama čiji je cilj rušenje DPS-a predednika Mila Djkanovića, ali je Specijalno državno tužilaštvo formiralo predmet o tome, piše podgorička Pobjeda.

Podgoričkom dnevniku je iz SDT-a saopšteno da je predmet u fazi izviđaja, a više informacija i podataka nije moguće saopštiti radi zaštite interesa postupka koji je u toku.

Abazoviće je informaciju da mu je nuđen 21 milion evra izneo u decembru prošle godine, ali je negirao da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović.

Abazović nije tada želeo da kaže ko mu je nudio novac, a do danas nije inicirao da saopšti ko su osobe koje su mu nudile pomenuti iznos, piše Pobjeda.

On je komentarišući tvrdnje Davidovića koji je optužio humanistu Hajriza Brčvaka da je Abazoviću nudio 21 milion, rekao da je dobijao ponude sa više strana, ali da mu ih nije nudio Brčvak.

Podseća se da je Abazović tada rekao da je dobio ponude od "nekih klanova", ali da ne želi da od sebe pravi žrtvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.